Notícies

25 març 2013

Conveni amb “la Caixa” amb un munt d’avantatges

 lacaixa
Informacions relacionades
Conveni de col.laboració amb La Caixa

Credistar

[wpsr_facebook] [wpsr_retweet]
El conveni signat amb “la Caixa” permet que els agremiats disposin d’una interessant oferta personalitzada de productes i serveis amb aquesta entitat. Per beneficiar-se’n només cal acudir a qualsevol oficina de “la Caixa”.

Entre altres avantatges el nou conveni permet disposar de forma gratuïta dels Terminals Punt de Venda (TPV), del Via T (Teletac) i de la targeta MasterCard Professional per aquells instal·ladors que els interessi i compleixin les condicions establertes.

Credistar de FinConsum
Fruit del conveni, els instal·ladors es podran acollir al servei Credistar de FinConsum, que permet el finançament de les compres dels clients particulars en el punt de venda. Això permet als clients dels instal·ladors finançar l’import de la factura sense moure’s de casa seva i domiciliar les quotes amb la seva entitat habitual.

A través d’un sistema d’avaluació de solvència específic, el comerç demana i formalitza les operacions de finançament dels seus clients. El client coneix, a l’instant, la preautorització del préstec, i pot formalitzar la compra del bé o el servei en aquell mateix moment, aportant una documentació mínima.

Està indicat per a establiments que es dediquin a fer reformes i instal·lacions a la llar (reformes de cuines i banys, calefacció, aire condicionat, plaques solars…) o venda d’electrodomèstics (línia blanca, aparells de depuració d’aigua…).

Els comerços podran tramitar les operacions a través d’Internet o a través del telèfon gratuït 900 121 877.

 

Productes d’estalvi

  • Fons d’inversió. La Caixa ofereix una àmplia gamma de fons d’inversió per tal que les empreses agremiades puguin diversificar i sensibilitzar les seves inversions.

Finançament

  • Compte de crèdit. La solució més flexible per a les necessitats de tresoreria a curt termini, 12 mesos. Interès fix o variable.

  • Leasing mobiliari. Arrendament de béns d’equip, equips informàtics, mobiliari, vehicles, etc., amb una opció de compra a favor de l’usuari en acabar l’arrendament, interès fix o variable.

  • Préstec equipament. Préstec personal per a la realització de reformes i millores, adquisició de béns d’equipament i inversions per a l’activitat empresarial i professional. També amb interès fix o variable.

Serveis

  • Línia Oberta. Control absolut dels seus comptes en línia. Oficina personal 24 hores al dia els set dies de la setmana.

  • Servicompte Professional. Conjunt de serveis vinculats al mateix compte i englobats en una tarifa única i integrada. Aquest servei va destinat a persones físiques amb activitat empresarial (professionals liberals, autònoms, etc.).

  • Terminals Punt de Venda.La Caixa instal·larà gratuïtament TPV a totes les empreses que ho desitgin amb la finalitat que puguin atendre els pagaments dels seus clients amb targetes de crèdit o dèbit. També hi ha condicions especials per als TPV sense fils.

  • Via T (Teletac). És un aparell emissor-receptor destinat al pagament dinàmic dels peatges de les autopistes. Quota d’alta i manteniment gratuït amb condicions.

  • Targetes de crèdit. Targeta MasterCard Professional, quota gratuïta durant el primer any i també posteriors si es realitzen pagaments anuals superiors a 2.000 euros. Condicions especials per a d’altres targetes.

Deixa un comentari

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.