Assessories

Assessorament

Assessorament gratuït i atenció personalitzada a les instal·lacions del Gremi

El Gremi d’Instal·ladors ofereix, des de principi d’any, assessorament gratuït sobre diferents temes que poden afectar els seus agremiats i les seves empreses

La inauguració de les noves instal·lacions al polígon industrial de Domeny ha permès a l’entitat disposar de nous espais, que afavoreixen el creixement i la possibilitat d’ofertes formatives i professionals. Els serveis d’assessorament gratuït són un clar exemple d’aquesta voluntat d’incrementar les facilitats dels agremiats i treballar per oferir-los constantment avantatges competitives dins el propi sector.

Des de 1973 el Gremi ja disposava de diferents assessors externs (jurídic, tècnic i laboral-fiscal) per resoldre els dubtes dels principals instal·ladors interessats. Tot i així, no es destinava un espai al mateix centre per tal d’atendre les peticions, sinó que es facilitava un telèfon i una adreça als interessats perquè ells mateixos es reunissin amb l’assessor.

Ara, hem millorat el servei i facilitem la comunicació directa entre l’expert i el propi agremiat. Els assessors dediquen unes hores setmanals a estar presencialment a les instal·lacions del Gremi per tal de resoldre els principals dubtes dels instal·ladors que formen part de la nostra associació. A més de l’assessorament gratuït, les diferents empreses assessores ofereixen als agremiats interessants serveis amb avantatges econòmics importants. Per exemple, mútua d’accidents laborals, serveis de consultoria fiscal, assegurances, serveis de selecció de personal…

Des del Gremi s’ha optat per oferir aquest servei perqué es considera important poder treballar per al professional. Molts dels agremiats disposen de negoci propi, amb tots els avantatges i inconvenients que aquest fet suposa, i, dia a dia, es veuen immersos en processos laborals, fiscals, comptables, tècnics… que sovint no poden solucionar sense l’ajuda d’un professional. Aquest fet se suma a la ràpida evolució de tots aquests serveis, als canvis de normatives i a la innovació o variació en els processos tècnics, que sovint són un problema afegit per als instal·ladors.