Info tècnica

Notícies
06 juny 2016

Setmana de l’Energia 2016: del 13 al 17 de juny

setmana_energia

 

 

 

Del 13 al 17 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2016, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

A Catalunya, la Setmana de l’Energia està organitzada per l’institut Català d’Energia, Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Girona, Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Ajuntament de Barcelona, Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida.

Durant els mesos de maig, juny i juliol es realitzaran diferents activitats arreu del territori adreçades a la ciutadania per fer arribar el missatge de la campanya. En aquesta web podreu trobar tota la informació i el calendari d’activitats.

En el web ICAEN trobareu l’agenda d’activitats amb tots els tallers, jocs i jornades que es realitzaran durant aquests mesos, així com un mapa interactiu amb els actes més propers i també un catàleg de recursos amb tots els materials disponibles per organitzar una activitat al vostre municipi.

més informació: http://icaen.gencat.cat/ca/pice_serveis/pice_premsa/pice_campanyes/setmana-de-lenergia-2016/