Notícies

22 desembre 2014

Programa joves per l’ocupació

Liderat pel Servei Municipal d’ocupació de l’Ajuntament de Girona, amb el suport del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Segons el butlletí del perfil de l’aturat publicat per l’Observatori d’Empresa i ocupació de la Generalitat, en data 30 de juny de 2014 les comarques gironines comptaven amb un total de 3.007 persones d’entre 16 i 24 anys registrades a l’atur. En general s’estima que prop del 65% de total d’aturats i aturades catalanes d’aquesta franja d’edat tenen un nivell formatiu d’educació general (batxillerat i ESO).

Davant d’aquesta dada alarmant l’Ajuntament de Girona ha decidit fer una aposta clara per la qualifació i professionalització d’aquest segment de la població.

A les instal·lacions del Gremi d’Instal·ladors de Girona s’ha realitzat l’especialitat d’Electromecànica Industrial amb un total de tres-centes hores, que han cursat quinze alumnes. S’han format en electricitat industrial, localització d’avaries, quadre elèctrics, automatismes, manteniment d’instal·lacions i prevenció de riscos laborals.

Els alumnes han acabat la formació que els permeten l’entrada al mercat laboral i és a partir de l’estada a l’empresa, en pràctiques o amb un contracte, que van perfeccionant els coneixements adquirits.

Us convidem a veure el vídeo “Connectant opcions”