Tenim 45 places de formació FPDUAL per a joves! T’interessa?

El Gremi d’Instal·ladors de Girona, conjuntament amb el SOC —amb el programa de Formació Professional Ocupacional Dual— facilita l’accés al mercat laboral a persones joves en situació d’atur a través d’un contracte de formació en alternança de dotze mesos. En aquest cas permetrà a 45 joves combinar formació de mòduls de certificats de professionalitat amb contractes en empreses.

Els joves es podran formar i adquirir experiència professional en el sector de les instal·lacions on hi ha una mancança de personal qualificat, sobretot en fred, plaques solars i d’altres especialitats.

D’aquesta manera, el Gremi d’Instal·ladors posa a l’abast dels joves la millora de la seva ocupabilitat mitjançant la formació dual i un contracte de formació en alternança.

Formació
Les persones interessades a rebre la formació s’hauran de posar en contacte amb el Gremi d’Instal·ladors al llarg del mes d’octubre, ja que la contractació tindrà lloc —com a molt tard— a finals de novembre.

Requisits per participar
Poden optar a aquests projectes formatius i de contractació les persones joves de 16 a 29 anys, preferentment sense qualificació professional o sense educació postobligatòria, que estiguin inscrites a les Oficines del SOC i en situació d’atur abans de l’inici de la contractació laboral.

A més, han de comptar amb els requisits per accedir a la formació d’un certificat de professionalitat de nivell 1, 2 o 3, i també amb tots els requisits legals per poder formalitzar un contracte de treball en el moment de la seva signatura.

Si hi esteu interessats

Envieu un correu a tutoria1.elgremi@gmail.com 

o bé truqueu al tel. 872 590 155