Info tècnica

Notícies
16 desembre 2014

Premis d’Excel·lència Energètica 2015

Els Premis d’Excel·lència Energètica tenen per objecte el reconeixement d’empreses i entitats que hagin dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques.

Modalitats

En l’edició 2015, s’afegeix la nova categoria “Trajectòria” que vol reconèixer les persones, organitzacions o entitats que s’hagin distingit per la seva activitat continuada i de referència en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i la promoció de les energies renovables.

Així, enguany els premis s’atorgaran en les modalitats següents:

a)    Actuació / Projecte. Empresa o entitat que hagi dut a terme una instal·lació o actuació significativa en l’àmbit de l’estalvi, l’eficiència o la diversificació energètica, o de l’aprofitament de les energies renovables.

b)    Sensibilització. Empresa o entitat que s’hagi distingit per les seves actuacions de difusió i conscienciació en l’àmbit de l’estalvi i eficiència energètica i les energies renovables.

c)    Internacionalització. Empresa o entitat que hagi desenvolupat un projecte o actuació amb projecció internacional en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i les energies renovables.

d)    Emprenedoria i ocupació. Empresa o entitat que s’hagi distingit per dur a terme una actuació o projecte empresarial innovador en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i les energies renovables capaç de generar riquesa i llocs de treball per al territori.

e)    Trajectòria. Persones, organitzacions o entitats que s’hagin distingit per la seva activitat continuada i de referència en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i la promoció de les energies renovables.

més informació: http://icaen.gencat.cat/ca/pice_serveis/pice_premsa/pice_premis/