Info tècnica

Notícies
04 febrer 2013

Novetats al web del Gremi

NOVETATS AL WEB DEL GREMI

Circular Nº: 5
Girona, 4 de febrer de 2013

Us informem que a la pàgina web del Gremi trobareu nous apartats amb informació sobre la Cita Prèvia a Endesa, el Conveni amb Ecotic i nova informació a Impresos, Certificats i Butlletins.

 

 

 

 

 

ENDESA

A la nova icona d’ Endesa, podreu sol·licitar de manera on-line Cita Prèvia per rebre atenció personalitzada. Us expliquem els passos a seguir.
En aquest apartat també trobareu altres informacions sobre els punts de servei de la província i els telèfons d’interès.

ECOTIC

A l’icona d’ECOTIC trobareu tota la informació sobre el conveni de col·laboració amb la Fundació ECOTIC per la recollida de residus d’aparells elèctrics i electrònics.
També trobareu la sol·licitud per donar-vos d’alta.

IMPRESOS, CERTIFICATS I BUTLLETINS

A la icona d’Impresos, Certificats i Butlletins, trobareu tres apartats d’informacions:

Impresos de l’oficina de gestió empresarial (OGE): Aquí podreu descarregar, sense necessitat de codi agremiat, els certificats i butlletins oficials directament de la pàgina de l’OGE.

Impresos Gremi d’Instal.ladors: Aquí podreu consultar i descarregar impresos que el Gremi posa al vostre servei, que tenen un contingut establert oficialment  i els ha d’editar la pròpia empresa instal·ladora. Es necessari introduir el codi d’agremiat.

Venda de material a les oficines del Gremi: Relació de material que podrà comprar a les oficines del Gremi (certificats, butlletins, etiquetes, etc).

Més informació:

Departament d’enginyeria (at. Anna) Tel.: 972 21 35 66.
enginyeria@elgremi.cat

Imprimir circular