Info tècnica

Gas / Notícies
08 maig 2014

Nou servei gestió tràmits Gas Natural Distribució

Oferta Pública Gas Natural Distribució.

Us informem que Gas Natural Distribució ha llançat una oferta pública per a finca habitada, oberta a qualsevol empresa o professionals instal·ladors, que tinguin interès en col·laborar amb la connexió de nous punts de subministrament a la xarxa de distribució de gas natural.

Un cop gestionada la sol·licitud, per cada alta que es posi en servei de finca habitada aquest any amb el vostre certificat, se us ingressaran un mínim de 150 euros al vostre compte. Prèviament rebreu una carta explicativa per a que pugueu emetre una factura. No és vàlid per altes de comptadors que la seva instal·lació ha estat de baixa inferiors a dos anys.

Nou servei del Gremi

Des de l’1 maig 2014,  el Gremi ofereix un nou servei,  la tramitació de certificats i la gestió i tramitació de sol·licituds de connexió domèstica i comercial per a nous subministraments de Gas Natural (només pel mercat de finca habitada). 

Les empreses agremiades interessades en l’oferta pública hauran de signar el document d’empresa col·laboradora adherida. Aquest tràmit també es pot fer des del Gremi.

El servei és gratuït.

Més informació:

Dep. Tècnic (a/ Anna Frigola)
Gremi Instal·ladors de Girona
Telèfon 972 413 188
enginyeria@elgremi.cat