Notícies

26 juny 2018

JORNADA TÈCNICA: Situació actual i futura de la climatització

Dimecres 4 de juliol 17:30 hores

Gremi d’Instal·ladors de Girona

 
Jornada gratuïta i exclusiva per a empreses agremiades, amb la col·laboració de CIAT
Imprescindible inscripció prèvia:

  • FORMULARI d’inscripció (al final d’aquesta mateixa pàgina)
  • Per telèfon: 972 213 566
  • Per fax: 972 224 704
  • Per mail: info@elgremi.cat

Programa:

“L’any 2018 ha estat un any de força canvis en els equipaments destinats a climatització.

A CIAT estem en plena optimització dels nostres productes per tal de poder satisfer les necessitats que ens marquen les directives i reglaments provinents d’Europa, orientats bàsicament en la millora de rendiments dels equips i en la disminució de l’ús de refrigerants.

Per una banda la directiva europea ErP 2009/125/CE ens estableix els requisits de disseny ecològic que obligatòriament hauran de complir els productes que utilitzen energia, per tal de ser comercialitzats i posats en servei. Dins d’aquesta directiva aquest any 2018 han entrat en vigor els reglaments que apliquen a les plantes refredadores i als equips rooftop així com el segon nivell d’exigència per unitats de ventilació.

L’objectiu d’aquesta trobada és aclarir els principals punts d’aquests nous reglaments de la ErP: a quins productes apliquen, nous termes d’eficiència energètica (SEER, SEPR i SCOP), calendari d’aplicació, responsabilitat de l’aplicació de la normativa, etc….

En paral·lel estem vivint en el mercat una incertesa sobre l’ús dels refrigerants vigents i sobre l’ús de possibles refrigerants en un futur.

En la jornada explicarem el per què de l’increment en el preu dels refrigerants marcats pel Reglament F-Gas, veritats i mentides sobre l’ús en un futur dels refrigerants actuals i l’estat de situació de l’ús dels refrigerants classificats A2L (R-32, R-1234z, etc….) a l’espera de l’aprovació del nou RSIF.

Esperem que la jornada sigui del vostre interès i ens puguem veure el proper 4 de juliol”

gremi       

 

 

 

INSCRIPCIÓ Jornada tècnica: Situació Actual i futura de la climatització

  • Jornada gratuïta i exclusiva per a empreses agremiades.
  • Avís legal
  • Política de privacitat