Notícies

04 desembre 2017

Invitació jornada: Finançament ciutadà d’energies sostenibles – 12/12/2017 20h – Casa de Cultura de Girona

 

Descarregueu el PROGRAMA de la jornada AQUÍ

 

El proper dimarts 12 de desembre de 2017, de 20.00 a 21.30 h, a l’Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona, el programa ENERINVEST juntament amb el Col·lectiu Solar participaran a la “Jornada FINANÇAMENT CIUTADÀ d’energies sostenibles a les comarques de Girona”.

Poc a poc van apareixent oportunitats de finançament que permeten als ciutadans participar activament en la promoció d’energies sostenibles, bé sigui en forma de compra col·lectiva de béns d’equip destinats a produir energia renovable per a la seva pròpia llar o empresa, bé realitzant inversions escollides que els interessin a través de plataformes d’Internet.

El 12 de desembre tots els interessats relacionats i involucrats amb el disseny, desenvolupament i execució de projectes d’energia sostenible, públics o privats, podran informar-se sobre com:

-Aproximar-se a inversors a través de l’eina en línia EnerinTool, desenvolupada dins el projecte europeu ENERINVEST.

-Participar en la compra col·lectiva de panells solars fotovoltaics per a 500 habitatges i empreses de la zona del Ter-Gavarres a través del Col·lectiu Solar.

La part final de la jornada es reserva per a resolució de dubtes i debat de les qüestions més rellevants i pràctiques sobre el finançament ciutadà d’energies sostenibles.