Notícies

01 juliol 2013

Grup Electro Stocks, el factor diferencial en el subministrament al professional de la instal·lació

foto JFM gremi Gi
“3 d’octubre, la jornada per a la posada al dia de l’instal·lador”

Estem organitzant, amb el suport del Gremi de Girona, un simposi tecnològic concebut i dirigit exclusivament als instal·ladors, de la mà de les principals firmes del sector, que mostri d’una forma dinàmica les darreres tendències tecnològiques.

ELECTRO_FORUM_COLORcatala
Més informació:
GrupoElectrostocksHorizontalColor
[wpsr_facebook] [wpsr_retweet]

 

Josep Figueras, director de màrqueting i compres del Grup Electro Stocks, ens explica quins són els factors diferencials que defineixen la seva empresa i com es conjuguen d’una forma vital el client i el fabricant a través de dos factors: la proactivitat i el lideratge. També ens presenta un gran simposi que estan organitzant per al proper mes d’octubre, dirigit a l’instal·lador: l’Electro FORUM.

Grup Electro Stocks som una empresa catalana de distribució de material elèctric en baixa i mitjana tensió, automatització i control industrial, clima i fontaneria per a professionals, una de les empreses líders capdavanteres del nostre sector, amb 70 punts de venda a tot Espanya.

La companyia, que compta amb més de 30 anys d’experiència en la distribució, cobreix les funcions pròpies entre la producció i la instal·lació: l’estoc, la logística, el subministrament, l’atenció comercial i el suport tècnic. Cuidar bé aquests punts ens ha convertit en una de les principals empreses del sector i tot un referent, amb més del 10 % de mercat.

El distribuïdor ha de ser el nexe d’unió entre el proveïdor i l’instal·lador, actuant com a cadena de transmissió de les necessitats dels clients, i presentant també les tendències i novetats tecnològiques dels fabricants. El majorista no pot restar passiu davant la demanda. Ha de ser un catalitzador de les novetats per fer avançar el sector.

Dins del nostre objectiu constant d’aportar valor als nostres clients i desenvolupar el mercat, estem organitzant per al dia 3 d’octubre, al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, el simposi Electro FORUM Tecnològic, amb una participació prevista superior als mil assistents, procedents d’empreses instal·ladores. És una jornada dinàmica de la mà de les principals firmes amb les quals treballem, conjuntament amb totes les associacions gremials de Catalunya. Es tracta d’una jornada multidisciplinària des de diferents òptiques en l’entorn de l’eficiència energètica —com la baixa tensió, l’automatització i el control, la il·luminació i la climatització— i dirigida a la posada al dia dels nostres clients, els instal·ladors.

Es tracta d’un certamen tecnològic que comptarà amb una zona firal d’uns 30 estands dels principals fabricants del sector, on els assistents tindran accés directe a les marques i a les seves novetats. I encara una dada més important: es disposarà de quatre sales de conferències en què de manera ininterrompuda s’oferiran, des de quatre grans temàtiques, més de 40 ponències de gran interès.

  • EFICIÈNCIA i ESTALVI ENERGÈTIC és el bloc temàtic de més rellevància, en el qual s’aborden les darreres tendències que permeten millores en productivitat, processos i estalvis, que és on es dirigeixen actualment la major part de les inversions en instal·lacions.
  • OPORTUNITATS de NEGOCI: aquí es presenten àrees de desenvolupament que per la seva novetat poden representar noves oportunitats de negoci per als instal·ladors, com per exemple la generació distribuïda i l’autoconsum, l’assessor energètic, la revisió d’instal·lacions, el dividend digital…
  • EXPERIÈNCIES d’ÈXIT: aquí es presenten instal·lacions innovadores que representen una millora i una aportació d’èxit en aplicacions com hotels, edificis, oficines, comerços… aportant avantatges en termes d’eficiència, rendibilitat i confort.
  • EL FUTUR MÉS ELECTRIC: inclou ponències que obren un nou futur més elèctric entorn de la nova economia verda, en la recerca per optimitzar i racionalitzar els nostres recursos i el seu desenvolupament en les smarts grid & smart cities.
  • Els nostres reptes per al futur estan sempre centrats en la millora de la resposta als nostres clients. Són, sens dubte, el servei, el valor afegit i la competitivitat, factors essencials que dirigeixen la nostra gestió i que ens permeten establir una relació de confiança amb els nostres clients i proveïdors a llarg termini.

Els comentaris estan tancats.