Notícies

14 desembre 2023

FPO Dual – SOC. Cursos: Instal·lacions elèctriques de baixa tensió, instal·lacions frigorífiques i instal·lacions tèrmiques en edificis

FPO Dual – SOC. Guanya 950€/mes durant un any mentre et formes en un entorn real de treball

Cursos que oferim al Gremi d’Instal·ladors de Girona:

 

  • INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES DE BAIXA TENSIÓ. Curs de 640h: Assignatures

Què aprendràs? El curs està dissenyat per ensenyar com muntar i mantenir instal·lacions elèctriques d’habitatges i de petits negocis.

A qui va adreçat? A aquelles persones que vulguin ser lampistes i treballar en la instal·lació i el manteniment d’instal·lacions elèctriques

  • INSTAL·LACIONS FRIGORÍFIQUES. Curs de 610h: Assignatures

Què aprendràs? Aquest curs et permetrà conèixer com muntar i mantenir càmeres frigorífiques, és a dir, neveres i congeladors del sector industrial, utilitzades per a conservar aliments i altres productes a baixa temperatura.

A qui va adreçat? A tothom que tingui interès en treballar en la instal·lació i manteniment d’equips frigorífics industrials.

  • INSTAL·LACIONS TÈRMIQUES EN EDIFICIS (Climatització i calefacció). Curs de 610h: Assignatures

Què aprendràs? En aquest mòdul adquiriràs coneixements sobre muntatge i manteniment d’instal·lacions de climatització per al benestar de les persones (Aires condicionats i calefacció).

A qui va adreçat? A persones interessades en treballar com a tècnics d’aire condicionat o instal·ladors de sistemes de calefacció.

 

Vols saber més d’algun d’aquests cursos? Et deixem tres canals per tal que puguis contactar amb nosaltres:

Envia’ns un Whatsapp , Truca’ns al 602 252 675 o enviant-nos un email a tutoria1.elgremi@gmail.com

 

Informació d’interès

Inici dels cursos: 15 de gener

Ubicació:

  • 2 dies de formació teoricopràctica al Gremi d’Instal·ladors (8h al dia) C/Cartellà, 8-12, 17007 Girona
  • 3 dies de pràctiques a l’empresa (8h al dia) a una de les empreses que formen part del Gremi d’Instal·ladors de la província de Girona, per les quals es rep una compensació econòmica mensual de 950€

Duració: 12 mesos

Programa adreçat a persones de 18 a 29 anys i majors de 45 anys amb atur de llarga

En finalitzar algun d’aquests tres cursos, l’alumne o l’alumna rep un certificat de professional oficial.  

Cursos que oferim al Gremi d’Instal·ladors de Giron

En què consisteix la Formació Professional Dual – SOC?

Consisteix en un programa que alterna la formació i el treball a partir d’un contracte de formació en alternança a temps complert i remunerat durant 12 mesos. La modalitat de FPO Dual – SOC permet que l’alumne o l’alumna pugui formar-se treballant i rebi un sou mensual per la seva feina. Així doncs, l’estudiant adquireix coneixements reals i experiència laboral a la vegada.

Optar per la FPO Dual – SOC és optar per tenir més oportunitats laborals, ja que és una formació que encaixa amb les demandes reals de l’empresa, inclou pràctiques remunerades i la incorporació al món laboral és més ràpida que en altres modalitats educatives.

Aquesta actuació està impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya – SOC, amb fons rebuts del Servicio Público de Empleo Estatal – SEPE :

 

Cursos: instal·lacions elèctriques de baixa tensió, instal·lacions frigorífiques i instal·lacions tèrmiques en edificis