Notícies

30 novembre 2018

Èxit de participació en la jornada de comarques del GREMI, a Calonge, celebrada el 29 de novembre

En els últims anys el Gremi ha visitat de forma periòdica les diferents comarques gironines, amb la voluntat d’apropar-se a les empreses agremiades i d’adaptar els serveis que s’ofereixen a les necessitats reals del col·lectiu.

Aquest passat dijous, 29 de novembre, amb l’assistència d’unes 40 empreses, es va celebrar la jornada de comarca a Calonge. 

La jornada, patrocinada per Nedgia, es va celebrar al Park Hotel San Jorge de Calonge.

Els temes que es van presentar, eren de caràcter tècnic, com les novetats dels gasos fluorats, les instal·lació de clima amb el gas R-32, l’actualització electrònica de les dades del RASIC, les ampliacions de potència contractada (ús del BRIE i del CIE), la segregació de locals o habitatges, el RITSIC i la protecció de dades, les diferències dels carnets d’instal·lacions de gas A, B i C i el llibre de registre d’instal·lacions frigorífiques.

També es va tractar la necessitat de contractar aprenents i oficials, la gestió d’incidències i problemes amb ENDESA, la venda de llum i gas per a les empreses agremiades, el conveni del metall 2018-2020, la reclamació d’impagats dels clients, l’accés directe al web des del mòbil, els resultats econòmics del Gremi en l’Assemblea, l’oferta pública de Nedgia i les últimes novetats tècniques del sector.

Va ser una reunió participativa, on els agremiats van poder proposar temes del seu interès per tractar en la mateixa reunió.

 

 

 

 

 

 

 

Dept. Tècnic
Directe 872 590 193 – Centraleta 972 213 566
tecnic@elgremi.cat

 gremi