Info tècnica

Gas / Notícies
09 març 2016

Els tècnics acreditats APMR

Circular núm.: 14
Girona, 9 de març de 2016

 Els tècnics APMR ja acreditats, per la societat CONAIF SEDIGAS CERTIFICACION S.L. han de descarregar-se i llegir les noves especificacions de gas per no perdre la certificació 

 El Ministeri d’Indústria va aprovar el 2 de juliol de 2015 una Resolució per la qual s’actualitzava el llistat de normes de la ITC-ICG 11 del Reglament de Gas. Es modificava així el contingut de les Especificacions Tècniques de gas per als Agents d’Engegada, tant APMR com APMR-AD.

En conseqüència, ara s’exigeix als tècnics amb acreditacions en vigor, obtingudes abans del 2 de gener de 2016, els coneixement dels canvis produïts per la nova normativa de gas. Per facilitar-ho, l’entitat CONAIF-SEDIGAS Certificació, S.L. ha enviat per correu electrònic un link al document que conté les noves Especificacions, i que hauran de descarregar-se obligatòriament en l’ordinador per verificar la seva recepció.

Si el correu electrònic que va indicar el tècnic en la sol·licitud va ser el correu de l’empresa, aquest rebrà tants avisos com a tècnics certificats, i s’haurà de descarregar des de cada link els documents que s’indiqui, tantes vegades com a correus rebi.

 És molt important que els tècnics acreditats en gas compleixin aquest senzill i simple tràmit, en un termini màxim de 30 dies des de la recepció de la comunicació per email (abans del dia 11 de març de 2016), ja que de no ser així se’ls suspendrà la certificació

 

Més informació:

Anna Frigola
Departament Tècnic
GREMI INSTAL·LADORS DE GIRONA
Telèfon 872 590 193
enginyeria@elgremi.cat