Notícies

09 juliol 2013

Electro Forum (el pròxim 3 d’octubre)

Electro FORUM, el Simpòsium Tecnològic per a la posada al dia de l’instal·lador.

 

El certamen amb una assistència prevista de més de 1.000 professionals del sector elèctric.

 

La primera edició del simpòsium Electro FORUM es prepara pel seu llançament el pròxim 3 d’octubre al Palau de Congressos. Amb el títol “La jornada pera a la posada al dia de l’instal·lador”, l’esdeveniment aplegarà a les principals marques fabricants del sector, les seves tecnologies, solucions i serveis a través tant de la fira d’exposicions com del programa de conferències que es desenvoluparà en paral·lel.

 

L’Electro FORUM, que organitzem conjuntament amb el grup Electro Stocks i diverses entitats, està concebut i dirigit exclusivament per a l’instal·lador i pretén convertir-se en un punt de trobada referencial. L’objectiu és una posada al dia en noves tendències i tecnologies relacionades directament amb l’eficiència energètica, oportunitats de negoci i novetats de producte.

 

Amb la garantia dels agents més destacats del mercat

De la mà de les principals firmes de material elèctric, automatització i control industrial, climatització i fontaneria, aquest certamen tecnològic suposa un pas endavant en l’objectiu d’aportar valor al tècnic instal·lador i dinamitzar el mercat.

 

Els participants tindran la oportunitat de conèixer les últimes novetats de les marques més rellevants del sector visitant els 35 stands amb els que comptarà l’àrea d’exposició.

 

Les solucions pels reptes presents i futurs

 

En el marc del certamen, s’impartiran ininterrompudament més de 40 conferències distribuïdes en els quatre salons del Palau de Congressos de Catalunya. La temàtica ha estat especialment seleccionada i orientada a l’instal·lador professional. Amb un contingut vigent des d’una òptica pràctica i centrada en quatre grans àrees:

 

·    L’eficiència i l’estalvi energètic

Aquest és el bloc temàtic de major rellevància on es tractaran les últimes tendències en millora de productivitat, processos i estalvi. Àrees a les que es dirigeix la major part de la inversió en instal·lacions en l’actualitat.

 

·    Oportunitats de negoci

Es presentaran àrees de desenvolupament que per la seva novetat poden suposar oportunitats de negoci per a l’instal·lador, com són la generació distribuïda, l’autoconsum, l’assessor energètic, la revisió d’instal·lacions o el dividend digital, entre d’altres.

 

·    Experiències i casos d’èxit

Instal·lacions innovadores que representen una millora i una aportació d’èxit en diversos àmbits com hotels, edificis, oficines o comerços proporcionant avantatges en termes d’eficiència, rendibilitat i confort.

 

·    Futurs escenaris més elèctrics

Ponències que descriuen un nou escenari futur amb un protagonisme més gran de la electricitat entorn a la nova economia verd i en la cerca d’optimitzar i racionalitzar els nostres recursos i el seu desenvolupament a les smart grids i les smart cities.

 

Aquest simposi persegueix reunir en un gran acte a més de 1.000 professionals amb els millors experts de cada fabricant i personalitats del món de l’economia, com és Leopoldo Abadia, reconegut consultor expert en economia, que realitzarà la conferència de clausura “De la teoria NINJA als SENSATS davant l’actual crisi”.

 

La inscripció és gratuïta per a tots els associats que s’inscriguin prèviament en la web de l’esdeveniment en www.grupoelectrostocks.com. Els 400 primers inscrits rebran un set degustació de vi de regal. Tots els assistents a la jornada també tindran accés a la documentació de totes les ponències i, a més, entraran en el sorteig d’atractius premis com són, enciclopèdies elèctriques, bons Smartbox i 5 magnífiques Scooters Sincro125 cc 4T automàtiques.

  INSCRIPCIONS