Info tècnica

19 setembre 2013

Electro FORUM (3 d’octubre)

Benvolgut agremiat,

Et recordem que encara estàs a temps de registrar-te el Simposium tecnològic Electro FORUM que estem organitzant conjuntament amb el Grup Electro Stocks per el proper 3 d’octubre en el Palau de Congressos de Catalunya en Barcelona.

Com ja coneixes, es tracta d’un certamen dirigit exclusivament al professional de la instal·lació, dissenyat per donar durant una única jornada la posada al dia en les últimes tendències tecnològiques i oportunitats de negoci, entorn a la nova economia verda que està sorgint i que tant t’interessa.

Comptarà amb als fabricants més importants amb una zona amb stands i disposarà de 4 sales de conferències que oferiran de forma ininterrompuda  mes de 40 ponències centrades en quatre grans àrees d’interès com són, 1er l’eficiència energètica, 2on oportunitats de negoci, 3er experiències d’èxit i 4rt un futur més elèctric

La inscripció és gratuïta per als associats prèvia inscripció a la web www.grupoelectrostocks.com. El simpòsium disposarà per a tots els participants d’un servei gratuït de dinar i es sortejaran entre tots els assistents, 5 Scooters Sincro 125 cc 4T, 20 enciclopèdies de la Baixa Tensió i 10 Bons d’Hotel Smart Box.

 Electro FORUM, és la reunió sectorial que no et pots perdre!