Notícies

10 febrer 2015

El Gremi d’Instal·ladors de Girona celebra la Diada de l’Instal·lador.

El Gremi d’Instal·ladors de Girona ha celebrat aquest dissabte dia 7 de febrer la segona Diada de l’Instal·lador, que ha reunit a prop de 80 persones i en la que s’ha homenatjat als professionals que s’han jubilat el 2014.

També s’ha atorgat el pin d’or del Gremi a l’empresa Instal.lacions Burgas i Burgas, S.L., que en 2014 ha celebrat el seu 75è aniversari i ha editat un llibre commemoratiu de la seva trajectòria.

L’acte ha tingut lloc aquest dissabte a la seu del Gremi d’Instal·ladors, des de les 11 hores agremiats i familiars han pogut visitar les instal.lacions del Gremi en una jornada de portes obertes, posteriorment en la Sala d’Actes del Gremi, Ernest Roglans i Jordi Serra, president i vicepresident del Gremi respectivament, han lliurat el pin d’or del Gremi i les plaques commemoratives als instal·ladors que s’han jubilat.

El President, Ernest Roglans, recordava que el Gremi es gran, actiu i fort gracies a la col·laboració dels agremiats que es jubilen, per aquest motiu, el Gremi, els ha volgut premiar amb el lliurament d’una placa commemorativa per aquesta col·laboració, dedicació i entrega, al treball, a la professió i a l’associació.

Instaladors 107

 

 

 

 

 

 

 

Instaladors 195-2