Formació

Categoria: Cursos de ReciclatgeCursos Informàtica Inici: 04/11/2019
Durada: 18 hores
Estat: Curs Finalitzat

27 maig 2019

Xarxes Informàtiques Nivell avançat

CALENDARI: del dilluns 4 de novembre al dimecres 20 de novembre de 2019 – 18 hores.

HORARI: Dilluns i dimecres de 18:30 a 21:30 hores

PREU AGREMIATS: 295 €     –     PREU NO AGREMIATS: 443 €

Les inscripcions dels treballadors en règim general, es podran BONIFICAR una part de l’import del curs, a les quotes a la Seguretat Social. El Gremi us ho pot tramitar de manera gratuïta.

OBJECTIUS: 

  • Aprofundir coneixements de xarxes en tecnologies de xarxes a un nivell superior.
  • Integrar dispositius avançats com poden ser: punts d’accés amb funcions avançades de ràdio enllaç, malles Wifi, i repetidors, routers que separen diverses xarxes locals sobre la mateixa línia de fibra, firewalls, switchos nivell 2+ amb VLANs, i tecnologies administrades des del CLOUD, com per exemple càmeres de videovigilància.
  • Aprendre i practicar tecnologies que van mes enllà de les aplicacions bàsiques dels punts d’accés, dels routers senzills de companyia, arquitectures de xarxa avançades, aspectes de seguretat i comprensió de la tecnologia cloud, amb els seus avantatges i inconvenients.

PROGRAMA:

  • Conceptes preliminars, TCPIP i internet: capes del TCP/IP; xarxa de Nivell 2; xarxa de Nivell 3; xarxa de Nivell 4 i tecnologia CLOUD.
  • Punts d’accés Wifi, modus de funcionament: enllaç punt a punt; repetidor Wifi i malla Wifi amb WDS.
  • Routers avançats amb diverses LANs: configurant la LAN i enrutament entre LANs.
  • Arquitectura avançada de xarxes amb VLANs, introducció a les VLANs sobre Ethernet; funcionament del sistema de VLANs: TAGs i UNTAGs; configuració d’un concentrador amb VLANs i configuració d’un punt d’accés amb VLANs.
  • Càmeres Cloud, càmeres de videovigilància que es poden veure des d’internet o des del mòbil: passos necessaris per realitzar una connexió al cloud i pràctica amb càmera DLINK DCS-8000LH.

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

MÉS INFORMACIÓ: Programa del curs.

Telèfon 972 41 26 15 / Mail formacio.info@elgremi.cat

PREINSCRIPCIÓ AL CURS

Curs finalitzat. Per informació pròxima edició trucar al 972 412 615 o enviar un correu electrònic a/e: formacio.info@elgremi.cat