Formació

Categoria: Inici: 21/11/2023
Durada: 2 hores
Estat: Matrícula Tancada

01 novembre 2023

Jornada Presencial: Optimitza els teus projectes solars i estalvia temps amb CELO

Exclusiu per agremiats!!

 

INSCRIPCIÓ….(Clic aquí)

  Data:  Dimarts, 21 novembre de 2023

  Horari: a les 16:00 hores

LLoc: Instal·lacions del Gremi de Girona (c. Cartellà, 8-12 (Pol. Ind. Domeny))17007 Girona

   CELO i el Gremi d’instal·ladors de Girona et conviden a una experiència única i enriquidora: el proper 21 de novembre tindrem l’honor de presenta apassionant seminari a les instal·lacions del Gremi, de la mà de Jordi Arnella, Product Manager de Sistemes Solars. No és només una oportunitat, sinó una transformació.

CELO Fijaciones, referent indiscutible en el sector de les solucions de fixació, ha creat aquesta formació amb un objectiu clar: dotar els professionals del sector amb eines i el coneixement necessaris per concebre, implementar i mantenir sistemes de fixació solars que siguin eficients i, sobretot, segurs. Estem compromesos amb la vostra excel·lència i èxit.

Mitjançant la guia dels nostres experts i el nostre enfocament pràctic, et prometem que no només adquiriràs les millors practiques, sinó que també et mantindràs al dia amb les últimes tendències en l’apassionant món de l’energia solar. I a més, descobriràs com estalviar temps d’instal·lació en tots els teus projectes. El teu futur comença aquí.

No et perdis aquesta oportunitat única de créixer professionalment i ser part de la innovació en un sector en constant evolució. Uneix-te a nosaltres el 21 de novembre i marca una diferencia significativa en el món de l’energia solar. Estem esperant amb entusiasme la teva presencia. Inscriu-te ara en aquest enllaç:

INSCRIPCIÓ….(Clic aquí)

Contingut de la formació:

Introducció: Presentació de CELO com empresa

Conceptes bàsics: què és l’energia solar fotovoltaica?
Càlculs
Serveis CELO
Tipus de muntatges de CELO

Sistemes CELO:
Cobertes de teula “Suportació i Fixació homologada”
Cobertes metàl·liques: “Solucions de perfil en trams”

Productes de CELO que aporten valor afegit

Solar & Mix
QR i configurador solar

Ponent: Jordi Arnella (Solar System Product Manager)