Formació

Categoria: Inici: 27/11/2023
Durada: 2 hores
Estat: Matrícula Tancada

13 novembre 2023

Jornada Presencial: Fixacions per SATE: La importància d’utilitzar fixacions amb trencament del pont tèrmic.

Exclusiu per agremiats!!

 

INSCRIPCIÓ….(Clic aquí)

  Data:  Dilluns, 27 novembre de 2023

  Horari: a les 16:00 hores

LLoc: Instal·lacions del Gremi de Girona (c. Cartellà, 8-12 (Pol. Ind. Domeny))17007 Girona

   CELO i el Gremi d’instal·ladors de Girona et conviden a una experiència única i enriquidora: el proper 27 de novembre tindrem l’honor de presenta apassionant seminari a les instal·lacions del Gremi, de la mà de Albert Mercader, International Product Manager. No és només una oportunitat, sinó una transformació.

¿Saps quina és la manera adequada de fixar elelemtns en façanes amb SATE?

Benvingut a la formació que estaves esperant. CELO es líder indiscutible en solucions de fixació, i per això la missió és clara: propocionar als professionals del sector les eines i els conecixements necessaris per crear, implementar i mantenir sistemes d’Aïllament Tèrmic Exterior que no només siguin eficiones, sinó també segurs. La vosra excel·lència és la nostra prioritat absoluta, i estem compromesos a garantir el vostre èxit.

El proper dia 27 de novembre, tindrà lloc una formació única, on a través de l’orientació experta dels nostres professionals i el nostre enfocament pràctic, et garantim que adquiriràs les millors pràctiques i entendràs el teu coneixement per estar al corrent de les darreres tendències del SATE.

La seguretat es crucial, ja que l’ús de les fixacions adequades i homologades no només preserva la integritat de l’edifici i millora l’eficiència energètica, sinó que també et protegeix contra pèrdues econòmiques considerables que podríen derivar d’un ús inadequat de perforacions.

INSCRIPCIÓ….(Clic aquí)

Ponent: Albert Mercader (International Product Manager)