Formació

Categoria: Cursos per l'obtenció de la competència professional per actuar com a instal·ladorNovetats Inici: 30/09/2019
Durada: 220 hores
Estat: Matrícula Tancada

01 juny 2019

Consulta Curs Instal·lador de Gas IGB a Ripoll o a Puigcerdà

ESTEU INTERESSATS EN QUE IMPARTIM UN CURS TEORICOPRÀCTIC DE PREPARACIÓ PER OBTENIR LA COMPETÈNCIA PROFESSIONAL PER ACTUAR COM INSTAL·LADOR DE GAS IG CATEGORIA B (IGB) A RIPOLL O A PUIGCERDÀ?

El Gremi organitzarà i impartirà la formació a Ripoll o a Puigcerdà si prèviament garantim un mínim d’alumnes interessats. Ens posem en contacte amb vosaltres per saber si és del vostre interès i si us apuntaríeu al curs teoricopràctic de preparació per obtenir la competència professional per actuar com Instal·lador de Gas IG Categoria B (IGB), de 220 hores lectives presencials.
L’objectiu és que es pugui realitzar aquesta formació a Ripoll o a Puigcerdà i així els treballadors interessats en fer aquesta formació no s’hagin de desplaçar a Girona.

A continuació trobareu informació de quines operacions pot realitzar un Instal·lador de Gas IGB i quins són els requisits que demana la Generalitat per poder fer la formació i posterior examen oficial per obtenir la competència professional.

QUINES OPERACIONS POT REALITZAR UN INSTAL·LADOR DE GAS IG
CATEGORIA B (IGB)?

COM PUC OBTENIR LA COMPETÈNCIA D’INSTAL·LADOR DE GAS IG CATEGORIA B?
* Tenir 2 anys d’experiència acreditada en una empresa inscrita en el REIG-B i/o haver cursat una Formació Professional no específica de  gas.
* Curs de 220 hores de durada + examen oficial a la Generalitat.

M’INTERESSA:

CONSULTA CURS INSTAL·LADOR DE GAS IGB A RIPOLL O A PUIGCERDÀ

  • Avís legal
  • Política de privacitat
    * Camps Obligatoris