Formació

Categoria: Cursos Oficials Inici: 13/03/2019
Durada: 10 hores
Estat: Curs Finalitzat

23 abril 2018

Actualització del curs oficial de prevenció de la Legionel·losi – 1a edició –

DATES: Els dimecres 13 i 20 de març de 2019 – 10 hores.

HORARI: de 15:30 a 20:30 hores (tots dos dies).

PREU AGREMIATS: 167,20 €     –     PREU NO AGREMIATS: 219,54 €

Les inscripcions dels treballadors en règim general, es podran BONIFICAR una part de l’import del curs, a les quotes a la Seguretat Social. El Gremi us ho pot tramitar de manera gratuïta.

ADREÇATAls professionals que han fet el Curs Oficial de Prevenció de la Legionel·losi (25 hores) i compleixin el termini establert de cinc anys per renovar-ho (primera actualització); els que fa 5 anys que van fer la primera actualització (segona actualització); els que fa 5 anys que van fer la segona actualització (tercera actualització) i els que fa 5 anys que van fer la tercera actualització (quarta actualització).

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

  • Sol·licitud d’inscripció i fotocòpia del DNI vigent. Document RGPD.
  • Fotocòpia certificat del Curs Oficial de Prevenció de la Legionel·losi (1a actualització)
  • Fotocòpia certificat del Curs Oficial de Prevenció de la Legionel·losi + fotocòpia certificat primera actualització (2a actualització)
  • Fotocòpia certificat del Curs Oficial de Prevenció de la Legionel·losi + fotocòpia certificat segona actualització (3a actualització)
  • Fotocòpia certificat del Curs Oficial de Prevenció de la Legionel·losi + fotocòpia certificat tercera actualització (4a actualització)

MÉS INFORMACIÓ: Programa del curs.

Telèfon 972 41 26 15 / Mail formacio.info@elgremi.cat

PREINSCRIPCIÓ AL CURS

Curs finalitzat. Per informació pròxima edició trucar al 972 412 615 o enviar un correu electrònic a/e: formacio.info@elgremi.cat