Cercador d'instal.ladors

trobeu un instal·lador a la vostra població:

cerqueu un instal·lador per nom*: per a millors resultats indiqueu el mínim de paraules possibles

Instal·lador Autorització per instal·lar: Q de qualitat

Resultats aleatoris. A cada cerca es mostren 5 instal·ladors aleatoris. Si no ha trobat el que buscava, pot fer una altra cerca.

——————————————————————————————————-

 

q_qualitatInformació sobre la Q de Qualitat
El Gremi ofereix la possibilitat de certificar la professionalitat dels instal·ladors, concedint el distintiu «Garantia de Qualitat». Aquest segell certifica les garanties del servei que es presten, i suposa un pas més en la professionalització del col·lectiu. La iniciativa està dissenyada per mantenir de forma continuada uns paràmetres òptims de qualitat del servei, garantint-ne la seva eficàcia i considerant en tot moment les necessitats i la satisfacció del client.

Per poder disposar d’aquest certificat cal complir una sèrie de requisits, que tenen a veure amb el respecte a la normativa vigent, les bones pràctiques i la cobertura de riscos de l’activitat realitzada, entre altres, que El Gremi d’Instal·ladors de Girona s’ocupa de validar.

 

Opcions
Si voleu contactar amb instal·ladors que disposin d’altres carnets adreceu-vos a la Secretaria del Gremi info@elgremi.cat

Si sou un instal·lador i no apareixeu en els llistats de resultats poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi info@elgremi.cat