Info tècnica

Notícies
31 octubre 2016

Cercador de la seva pàgina web: inspeccions de gas

Us volem recordar que, amb la modificació de la llei del Sector de Hidrocarburs (Ley 8/2015), qualsevol empresa instal·ladora de gas habilitada pot realitzar les inspeccions de les instal·lacions receptores de gas natural, una activitat que fins ara només podien realitzar les companyies distribuïdores.

En cas que el particular opti perquè sigui una empresa instal·ladora, la inspecció l’ha d’efectuar un instal·lador de categoria A, B, o C per instal·lacions individuals i categories A o B per instal·lacions comunes.

Així mateix, degut la demanda de trucades de particulars en el Gremi sol·licitant un instal·lador de gas per la seva inspecció, s’ha decidit incloure en el seu cercador l’activitat d’inspecció de gas amb la categoria corresponent.

En cas que decidiu autoritzar l’aparició en la nostre pàgina web de la vostre activitat; o  número de telèfon mòbil haureu de complementar el formulari que adjuntem.

Aquest cercador és molt utilitzat per particulars ja que permet buscar autònoms / empreses instal·ladores agremiades  per població, sector o nom.

DESCARREGAR FULLA AUTORITZACIÓ CERCADOR