Notícies

08 febrer 2016

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua

05-02-2016 13.11 Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua

L’Agència Catalana de l’Aigua promou la sensibilització al voltant de l’estalvi i l’ús eficient de l’aigua a través de les xarxes socials

  • L’ACA convoca un concurs de fotos a Instagram per a fomentar la conscienciació al voltant de la  importància de l’aigua, dels usos sostenibles i l’estalvi amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua
  • Qualsevol persona, institució o entitat pot participar a través del seu compte Instagram al concurs “Comparteix la teva mirada…tú, el teu mòbil i l’aigua!” amb el hastag  #acaWorldWaterDay2016 fins el dia 8 de març

#acaWorldWaterDay2016 a Instagram és una iniciativa participativa i de sensibilitrzació sobre l’aigua a Catalunya

El Departament de Territori i Sostenibilitat, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua,  organitza una iniciativa participativa i de sensibilització al voltant de la gestió sostenible de l’aigua mitjançant la xarxa Instagram (aplicació per a dispositius mòbils gratuïta per als usuaris/es de fotos) coincidint amb la celebració de l’edició d’enguany del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març).

El concurs de fotos Instragram #acaWordWaterDay2016 es planteja com una activitat no competitiva sinó de tipus clarament participatiu i orientada a la sensibilització d’una base molt àmplia de la societat catalana a través de les noves tecnologies de la informació i les  xarxes socials (Instagram) que conviden a sumar-se a un públic ampli i heterogeni, bé sigui a títol individual o bé com a societat organitzada (joves, famílies, ciutadania en general, entitats, institucions, essencialment).

El concurs fotogràfic #acaWorldWaterDay2016 consisteix a la publicació de fotografies de temàtiques relacionades amb el món de l’aigua i la seva relació i implicació amb el canvi climàtic, amb l’etiqueta #acaWorldWaterDay2016  a la Xarxa Instagram. Es farà una preselecció de 50 fotografies, de les quals el jurat, integrat per representants del Departament, de l’Agència i del Col·legi de Periodistes de Catalunya, en triarà les 24 guanyadores.

Les fotografies hauran de destacar fotogràficament els valors sostenibilitat a la gestió, la relació amb el canvi climàtic, conseqüències i relacions,  l’impacte i reflexió sobre el nostres hàbits quotidians, en qualsevol dels seus aspectes. També es tindrà en compte la qualitat, creativitat i originalitat de les imatges.

 

De les fotografies publicades amb el hashtag del concurs fins el dia 8 de març de 2016, s’escolliran les 24 millors fotografies finalistes que seran publicades al web i al twitter de l’Agència Catalana de l’Aigua.

Els finalistes rebran un diploma acreditatiu durant l’acte institucional previst el dia 21 de març a les 19.00h al palau Robert, en què tindrà lloc també una conferència sobre “Aigua i Canvi climàtic”.

Podeu trobar tota la informació al respecte i les bases del concurs a:

http://aca-web.gencat.cat/aca/diamundialdelaigua

5 de febrer de 2016

 

Podeu seguir-nos a través del twitter: @aigua_cat