Notícies

18 setembre 2020

Albert Serrano, nou president dels instal·ladors gironins

L’Assemblea anual escull una nova junta directiva pel període 2020-2024
Circular núm 170

En una assemblea celebrada el passat dijous 30 de juliol, el Gremi d’Instal·ladors de Girona ha escollit a Albert Serrano com a nou president, així com una nova Junta Directiva.

Serrano és enginyer tècnic industrial empordanès i gerent de l’empresa instal·ladora IMJAC de Begur des de fa 18 anys. Ha estat professor associat dels estudis d’enginyeria de la Universitat de Girona durant més de 10 anys, impartint les assignatures d’Instal·lacions bàsiques i Control d’Indústries Químiques. Compta amb un màster en direcció tècnica d’empreses i un altre en industries tèxtils i papereres. També ha cursat un programa de desenvolupament directiu a l’IESE. En l’esfera personal destaca el títol de subcampió del món de gimnàstica aeròbica, i els 7 de campió d’Espanya en aquesta disciplina.

Serrano ha estat vocal de la Junta del Gremi durant dos mandats des de maig de 2012. Ara encapçala el seu propi equip que dirigirà l’organització durant els propers 4 anys.

El Gremi compta amb més de 900 instal·ladors associats i té com a principal objectiu la defensa dels interessos del sector, i proporcionar serveis als seus agremiats, com l’assessorament tècnic i professional, la formació, la gestió administrativa, i un llarg etcètera.

El nou president del Gremi relleva en el càrrec a Ernest Roglans, que ocupava el càrrec des de 2010. Roglans formava part de la Junta del Gremi des de 1990, quan va entrar-hi com a vocal, i va desenvolupar una llarga trajectòria al servei del col·lectiu dels instal·ladors.

 

 

Per a més informació:
GREMI D’INSTAL·LADORS DE GIRONA
info@elgremi.cat
Centraleta: 972 213 566

gremi