Notícies

11 desembre 2013

Acte de presentació de Fenie Energia a les comarques gironines

P1060163
Acte de presentació a la sala d’actes del Gremi
Més informació:
– FENIE Energia
[wpsr_facebook] [wpsr_retweet]

Un centenar d’instal·ladors assisteixen a la presentació d’una nova companyia elèctrica integrada per professionals del sector

La companyia FENIE Energia ha arrencat la seva activitat comercial a les comarques gironines en un acte de presentació que va tenir lloc el passat dijous 14 de novembre a la sala d’actes del Gremi d’Instal·ladors de Girona. Més de cent persones, la major part instal·ladors elèctrics, es van interessar per aquesta nova empresa comercialitzadora d’electricitat, que ofereix els seus serveis en el mercat liberalitzat.

A l’acte hi van intervenir Enric Gonzalez, cap del Servei d’Empresa de la Generalitat a Girona, Ernest Roglans, president del Gremi d’Instal·ladors, Jordi Vico, cap de la Comissió de Treball de Fenie Energia al Gremi, Francisco Paramio, president de Fenie Energia, i Isabel Reija, directora general de Fenie Energia.

Actualment una vintena d’empreses gironines del sector de la instal·lació elèctrica s’han fet accionistes de Fenie Energia i han seguit els cursos de formació requerits per poder ser agents de la companyia. S’espera però que el nombre d’instal·ladors que se sumin a Fenie Energia creixi, ja que per a ells suposa una nova línia de negoci que complementa la seva activitat habitual, i que els permet oferir un servei continuat de millora de l’eficiència energètica en empreses i particulars.

L’empresa s’ha presentat a les comarques gironines amb uns quatre-cents clients inicials, però s’espera que la xifra creixi molt més a partir d’ara. Cal tenir en compte que els creixements allà on Fenie Energia està implantada han estat exponencials, ja que l’any 2012 disposava de deu mil clients a tot l’Estat i actualment tancaran el 2013 amb prop de cent mil clients.

Una companyia dels instal·ladors elèctrics
Fenie Energia és una comercialitzadora d’electricitat promoguda l’any 2008 des de la Federació Nacional d’Empresaris d’Instal·lacions Elèctriques i de Telecomunicacions (FENIE), i constituïda el 2 de març de 2010. El seu accionariat està format per més de dues mil empreses instal·ladores amb un capital social total de nou milions d’euros. L’objectiu estratègic de FENIE Energia és, a través del col·lectiu d’instal·ladors elèctrics, donar un servei integral —que inclou la venda efectiva d’electricitat— orientat a la consecució d’estalvis efectius en la facturació elèctrica de les instal·lacions dels seus clients mitjançant preus d’electricitat competitius i, sobretot, amb la implementació de mesures d’eficiència energètica.

La figura de l’assessor energètic
Un dels punts fonamentals de la companyia és l’Escola d’Eficiència Energètica, que permet la conversió dels instal·ladors en assessors energètics. Això possibilita que Fenie Energia disposi d’un servei de qualitat cap al client amb l’objectiu de l’estalvi energètic. L’assessor energètic és la figura professional que dóna suport al client per tal de fer-lo conscient del consum d’energia i del cost energètic, així com d’oferir alternatives perquè sigui capaç de reduir-lo mantenint el nivell de serveis a les instal·lacions i complint la normativa vigent.

La xarxa de Punts de Servei a les comarques gironines
La xarxa inicial de Punts de Servei amb què arranca la companyia és present en una quinzena de localitats gironines. Cada Punt de Servei permet gestionar diferents tràmits com el d’assessorament energètic, les altes i baixes de subministrament domèstic, industrial, eventual, provisional d’obres…, les ampliacions i reduccions de potència, els canvis de tensió, potència o activitat, els canvis de tarifa, els canvis de titular, les unificacions, etc.

Els comentaris estan tancats.