Info tècnica

Energies renovables / General
27 gener 2015

4a Fira de la biomassa – 19, 20 i 21 de febrer de 2015.

La Generalitat de Catalunya, a través del Centre de la Propietat Forestal, l’Institut Català d’Energia i la Direcció General de Medi Natural, l’Ajuntament de Vic, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, el Consell Comarcal d’Osona i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona organitzen la 4a de la Fira de la biomassa forestal de Catalunya, que se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de febrer de 2015.

Aquesta quarta edició de la fira és de nou una oportunitat per a:

1. Establir una plataforma de divulgació per tal de promocionar l’ús de la biomassa forestal per a l’obtenció de l’energia a tots els nivells.

2. Ser un referent, un vector d’informació que proporcioni a la ciutadania en general i als sectors interessats, tota la informació necessària per implementar aquest nou ús.

3. Crear un punt de trobada entre les empreses del sector que permeti donar-se a conèixer, crear sinèrgies i noves línies de negoci, difondre les novetats i facilitar el desenvolupament del sector en tots els àmbits.

La fira és gratuïta i s’adreça a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa, principalment de l’àmbit català (enginyeries, comercials, instal·ladors, fabricants, promotors energètics, empreses de serveis energètics, productors de biomassa, distribuïdors de biomassa), a consumidors finals (tècnics de l’administració, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, administradors de finques, etc…) i, finalment, també a la ciutadania en general, per tal de promoure la biomassa com a font d’ús energètic domèstica.

A més de l’espai expositiu, la 4a Fira de la biomassa forestal de Catalunya compta amb diferents activitats paral·leles com visites guiades a instal·lacions, trobades professionals amb el Match Making Event, conferències i tallers per a la ciutadania. Algunes d’aquestes activitats trindran un cost.

L’horari de la fira serà de 10.00h a 19.00h.

més informació: http://www.firabiomassa.cat/