Notícies

07 maig 2018

17 de maig: Invitació Open GES xperience, congrés multidisciplinar dirigit a l’instal·lador

El Gremi informa

Circular núm. 21 – 07.05.2018

Benvolgut associat/da,

Ens complau informar-te que estem col·laborant donant suport organitzatiu  al congres Open GES xperience, que està preparant Electro Stocks per el proper dijous 17 de maig al Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona..

Open GES  xperience és un gran esdeveniment sectorial concebut i dirigit als professionals de la instal·lació, que presenta durant una única jornada les darreres novetats tècniques dels principals fabricants del sector que ens acompanyaran  a la zona firal amb més de 85 estands i presentar en dues àrees MÀSTER-CLASS i MÀSTER-PRACTICE, les millors experiències tecnològiques i empresarials, dirigides als professionals.

Volem recomanar-te la teva participació, donat que ens dona l’oportunitat de tenir accés a continguts i personalitats molt interesants difícils de trobar junts, que presenten les claus essencials per a la superació tant, personal, professional, com les últimes tendències  tecnològiques i el futur de la transformació digital de la nostra societat i del sector.

El congrés estarà conduït per l’actriu Kira Miró que ens acompanyarà durant tot el dia, on comptarem també amb les electritzants conclusions amenitzades per Leo Harlem i les interessants conferències a càrrec d’ Araceli Segarra, Fernando Romay, Juanjo Catalán, Marc Vidal i Victor Küppers, que ens presentaran interessants eixos de desenvolupament.

 

 

 

 

La inscripció és completament gratuïta per els nostres agremiats, sols t’has d’inscriure al web www.opengesxperience.com, a més de disposar d’un servei de bufet gratuït per dinar.

Disposarem d’un servei d’autocar a la vostra disposició, que sortirà a 1era per gaudir de tota la jornada. En cas d’estar interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible per organitzar.

Estarem presents en un stand a la entrada de la zona firal. T’ESPEREM!

Rep una cordial salutació,

Més informació i inscripcions