Cursos

Categoria: Cursos de ReciclatgeCursos Informàtica Inici: 04/05/2017
Durada: 15 hores
Estat: Curs Finalitzat

abril 2017

Xarxes informàtiques

DADES CURS

CALENDARI: Del dijous 4 de maig al dijous 1 de juny de 2017 – 15 hores.

HORARI: Dilluns i dimecres de 18:30 a 21:30 hores.

PREU AGREMIATS: 198 €     –     PREU NO AGREMIATS: 276 €

Les inscripcions dels treballadors en règim general, es podran BONIFICAR una part de l’import del curs, a les quotes a la Seguretat Social. El Gremi us ho pot tramitar de manera gratuïta.

OBJECTIUS:

  • Instal·lar, triar i manipular cable estructurat de manera que la instal·lació tingui garanties de funcionament en tecnologia Gigabit. Entendre les xarxes Wifi, diferents velocitats, interferències, seguretat, etc.
  • Conèixer el funcionament de les xarxes TCP/IP per a determinar les diferents funcions dels elements de xarxa habituals en una xarxa d’empresa o en una xarxa domèstica, amb accés a Internet: Modem ADSL, Router, Punt d’Accés Wifi, Concentradors, Switch, etc. Configurar els aparells anteriors per tal que desenvolupin una funció profitosa a la nostra xarxa: ampliació de cobertures Wifi, radio-enllaç, etc.

PROGRAMA:

  • Mòdul 1 Xarxes Cablejades. Identificació i tecnologia de les diferents parts de les xarxes cablejades i coneixement de producte. Pràctiques de construcció de cables i Patch Panels. Coneixement d’eines de diagnòstic i pràctiques amb els cables fabricats a les pràctiques.
  • Mòdul 2 Xarxes Wifi i introducció xarxes IP. Identificació i tecnologia de les diferents parts de les xarxes Wifi i coneixement del producte. Coneixement d’eines de diagnòstic. Seguretat. Introducció teòrica a les xarxes IP necessària per a saber configurar aparells.
  • Mòdul 3 Configuració del Router, d’un servei DHCP i del Wifi. Diferents elements dins d’una xarxa IP: router, servei de NAT, firewall i obrir ports per a càmares IP, DHCP i administració automàtica de la xarxa, servei DNS. Configuració d’un Router domèstic o per a Pyme. Configuració del Wifi.
  • Mòdul 4: Configuració de punts d’accés Wifi addicionals en una mateixa xarxa i el problema de les interferències.
  • Mòdul 5: Cas pràctic sobre paper de Pyme amb un Rack de comunicacions per a cablejar, cablejat estructurat en les dependències, router, un punt d’accés addicional i uns serveis que cal obrir a internet.

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

MÉS INFORMACIÓ: Programa del curs.

INSCRIU-TE: Telèfon 972 41 26 15 / Mail formacio.info@elgremi.cat

Cercador Instal·ladors
Cercador
de morositat
Col·laboradors:
HIVERN
De dilluns a divendres
9 a 14 i de 16 a 19h
ESTIU
Del 23 de juny al 8 de setembre
8 a 15h
VACANCES
De l'1 al 15 d'agost

GREMI D'INSTAL·LADORS DE GIRONA
Oficines: Tel. 972 21 35 66 - Fax 972 22 47 04
Formació: Tel. 972 41 26 15 - Fax 972 224 704
C. Cartellà, 8-12 - 17007 Girona (Sector Industrial de Domeny)
info@elgremi.cat Avís legal
iglésiesassociats