Borsa de treball

Envia'ns el teu currículum i aquest serà publicat a la borsa de treball de la nostra pàgina web on les empreses agremiades podran visualitzar-lo

Ofertes de treball disponibles

 • Tecnic 25/04/18

  Requeriments/Descripció:

  Visa equipaments necessita incorporar un tècnic en plantilla , per treballar a la zona de la Garrotxa. Es valorarà experiencia en maquines d' hosteleria , fred i electricitat Interessats trucar al 972 26 58 46 ò enviar mail a dolors@visaequipaments.cat

  Contacte:

  dolors@visaequipaments.cat
 • Busquem lampista 25/04/18

  Requeriments/Descripció:

  Hola estem buscant lampista per incorporació inmediata, per treballar a la zona de la bisbal i comarca, amb experiencia, per treballs en obra nova i reformes.

  Contacte:

  626247540, electricaempordasl@gmail.com
 • Frigorista i/o mecanic de maquinaria hostaleria 16/03/18

  Requeriments/Descripció:

  Fredclima necessita incorporar a la seva plantilla un mecànic de Fred industrial i hostaleria. REQUISITS: -EXPERIÈNCIA MÍNIMA DE 2 ANYS. -CARNET DE GASOS FLUORATS -CARNET DE CONDUIR -INCORPORACIÓ IMMEDIATA -LLOC DE FEINA ESTABLE. Interessats enviar CV per correu electrònic o trucar al 647754818 / 972179555

  Contacte:

  admin@fredclima.com
 • TÈCNIC-COMERCIAL PER GIRONA 14/03/18

  Requeriments/Descripció:

  Requisits: - Edat: 25-45 anys - Estudis: Grau superior o estudis universitaris - Carnet de Conduir B - Resident a Girona o rodalies - Català - Castellà - Caràcter comercial - Bona presència - Es valorarà experiència Oferim: - Sou: 23.000 € bruts anuals més incentius - Treballar i formar-se amb marques líders en el sector - Cartera de clients - Treball en equip - Una empresa de més de 40 anys en el sector - Vehicle, telèfon, ordinador portàtil…. - Possibilitat de promoció Imprescindible enviar CV amb foto actual via correu electrònic.

  Contacte:

  rrhh@calygas.es
 • OFICIAL 1A/2A 14/03/18

  Requeriments/Descripció:

  Necessitem operari amb experiència en instal•lacions en general tant per obra nova com reformes. Feina estable. Sou segons conveni. Interessats enviar currículum.

  Contacte:

  972487664 - info@instaleg.cat
 • Fontaner/a (Oficial de segona) 06/03/18

  Requeriments/Descripció:

  Es cerca Fontaner/a (Oficial de segona) per treballar a HOLANDA. Requisits: - Experiència mínima de 3 anys en fontaneria. - Domini d’anglès o alemany. - Permís de treball comunitari. - Disponibilitat immediata. - Mobilitat geogràfica. Funcions: - Treball de fontaneria en edificis d'apartaments en construcció, instal·lant canonades de calefacció, sanejament i gas. Condicions: - Contracte temporal de 4 mesos amb possibilitat de pròrroga - Horari de dilluns a divendres de 7 a 16h. - Salari 1.750 euros nets mensuals i allotjament, alimentació, transport, roba i eines de treball. - Bitllets d’avió inclosos.

  Contacte:

  972405295; enviar CV a borsadetreball@salt.cat amb la referència "Oferta núm. 23 Fontaner/a (Oficial de 2a)"
 • Fontaner/a (Oficial de primera) 06/03/18

  Requeriments/Descripció:

  Es cerca Fontaner/a (Oficial de primera) per treballar a HOLANDA. Requisits: - CFGS en Instal·lació o certificat de professionalitat equivalent. - Experiència mínima de 3 anys com a fontaner/a. - Permís de treball comunitari - Disponibilitat immediata. - Es valorarà domini d'alemany o anglès. Funcions: - Treball de fontaneria en edificis d'apartaments en construcció, instal·lant canonades de calefacció, sanejament i gas. Condicions: - Contracte temporal de 4 mesos amb possibilitat de pròrroga - Horari de dilluns a divendres de 7 a 16h. - Salari 1.750 euros nets mensuals i allotjament, alimentació, transport, roba i eines de treball. - Bitllets d’avió inclosos.

  Contacte:

  972405295; enviar CV a borsadetreball@salt.cat amb la referència "Oferta núm. 22 Fontaner/a (Oficial de 1a)"
 • OFERTA DE TREBALL 28/02/18

  Requeriments/Descripció:

  Es necessita oficial de 2º amb experiència en refrigeració i climatització per incorporar en plantilla. Incorporació immediata. Interessats trucar al 972.21.54.58 o via mail.

  Contacte:

  marta@vilar-refrigeracio.com
 • Instal.lador oficial lampisteria en general. 14/02/18

  Requeriments/Descripció:

  Reparacions i muntatges de llum, aigua, gas, aire acondicionat i calefaccio. Bona presencia, confiança i ganes de treballar.

  Contacte:

  Jaume 678725185 info@jaumeborrego.es
 • Operari 13/02/18

  Requeriments/Descripció:

  Es necessita operari amb experiència en climatització o fred industrial per incorporar a la plantilla. Feina estable. Sou segons vàlua. Interessats enviar currículum a igilr@fredirfa.com

  Contacte:

  igilr@fredirfa.com
 • OFICIAL DE 3ERA 02/02/18

  Requeriments/Descripció:

  ES NECESSITA TREBALLADOR AMB GANES D'APRENDRE PER AJUDAR EN FEINES D'ELECTRICITAT, LLUM, AIGUA, CALEFACCIO I A.C. ES VALORARÀ EXPERIÈNCIA I GANES DE TREBALLAR.

  Contacte:

  972241247
 • LAMPISTA AMB EXPERIÈNCIA 22/01/18

  Requeriments/Descripció:

  ES NECESSITA LAMPISTA OF. 1A AMB EXPERIÈNCIA DEMOSTRABLE I AMPLIS CONEIXEMENTS D'ELECTRICITAT, FONTANERIA, CLIMATITZACIÓ, PER REALITZAR INSTAL·LACIONS, MANTENIMENTS I AVARIES. S'OFEREIX LLOC DE TREBALL ESTABLE AMB BONES CONDICIONS DE TREBALL I BON AMBIENT. ÉS NECESSARI DISPOSAR DE CARNET DE CONDUIR.

  Contacte:

  628064994 - info@instalacionspous.com
 • ES BUSCA OPERARI OFICIAL DE 1a AMB EXPERIÈNCIA 10/01/18

  Requeriments/Descripció:

  Es busca operari oficial de 1a amb experiència de lampisteria (gas, electricictat, fontaneria, calefacció i climatització) Amb carnet de conduir. Incorporació immediata.

  Contacte:

  Telf. 649 964 677 / info.irmgirona@gmail.com
 • Reparador mantenidor climatització i calderes 11/12/17

  Requeriments/Descripció:

  Seleccionem per poder incorporar a la nostra empresa a tècnic/similar amb experiència en reparacions i manteniment d'A.C. i calderes. Es valorarà que es tinguin els carnets pertinents.

  Contacte:

  info@narcisvilasat.com, 972402291
 • Electromecànic manteniment sector indústria 28/11/17

  Requeriments/Descripció:

  Electromecànic de manteniment industrial Revisió instal·lacions i maquinària empresa indústria sector alimentació Detecció i resolución d'averies Coneixements de mecánica, electricitat industrial, hidràulic i pneumàtic Valorable CFGM Mecánica/ Electromecànica Nº llocs de treball : 4 Lloc de feina: Riudellots de la Selva Persones interessades enviar cv a : ocupacio@palamos.cat

  Contacte:

  972 600 380 - ocupacio@palamos.cat
 • Oficial primera electromecànic 28/11/17

  Requeriments/Descripció:

  Oficial Primera electromecànic Instal·lació i muntatge sector residencial i industrial Valorable: Grau Mig i formació en prevenció de riscos laborals Disposar de carnet instal·lador/mantenidor Carnet de conduir i vehicle propi Contracte: obra/indefinit Nº llocs de feina: 3

  Contacte:

  972 600 380 - ocupacio@palamos.cat
 • NECESSITEM OPERARI (peó o aprenent jove) 09/11/17

  Requeriments/Descripció:

  Necessitem operari, peó o aprenent jove amb nocions de lampisteria o amb un mínim d'experiència en instal·lacions d'electricitat, fontaneria i calefacció. Amb ganes d'aprendre i per una incorporació immediata a plantilla d'empresa de Banyoles dedicada a les instal·lacions d'energies renovables, calefacció, fontaneria, electricitat,...

  Contacte:

  626751126 / info@instalacionsjbp.com
 • Inspectors Gas 07/11/17

  Requeriments/Descripció:

  Elecnor, empresa dedicada a les infraestructures, amb més de 50 anys i expansió per tot el món. Tenim un equip humà de més de 12.000 treballadors. Amb una expansió continua. A la tota la provincia de Girona, busquem técnics que dispossin de carnet PAD-2 o IGB. Les tasques a realizará serien les inspeccions periòdiques de gas indicades per normativa vigent. Contractació directe per empresa i posició estable. Posicions amb projecció dintre de la companyia. El motiu de la recerca expansió a la zona i volem formar un equip.

  Contacte:

  cpablo@elecnor.com- 93 413 92 00
 • FRIGORISTA 23/10/17

  Requeriments/Descripció:

  FRIGORISTA. EMPRESA UBICADA A GIRONA CIUTAT CERCA FRIGORISTA AMB EXPERIENCIA EN EL SECTOR. INCORPORACIÓ IMMEDIATA, FEINA ESTABLE. INTERESSATS TRUCAR O ENVIAR CURRÍCULUM.

  Contacte:

  JORDI. 607 90 64 22 // 972 24 90 44. jordigros@mirgi.com
 • OPERARI AMB EXPÈRIENCIA 23/10/17

  Requeriments/Descripció:

  Requeriments/Descripció: OPERARI AMB EXPÈRIENCIA EMPRESA UBICADA A GIRONA, PRECISA OPERARI AMB EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR (LLUM,AIGUA,CALEFACCIÓ, ETC..). INCORPORACIÓ INMEDIATA A LA PLANTILLA; INTERESSATS TRUCAR O ENVIAR CURRÍCULUM.

  Contacte:

  607 90 64 22 // jordigros@mirgi.com
 • Intal·lador/a de Gas 18/10/17

  Requeriments/Descripció:

  Propà Domèstic Industrial RARSA som una empresa amb 50 anys d'experiència en el sector del gasos combustibles. Realitzem tot tipus d'instal·lacions, projectes, muntatges i manteniments; i ens avala una plantilla molt consolidada que ens aporta valor vers la nostra competència. Per la nostra nau ubicada a Llambilles, busquem un/a Instal·lador/a de Gas que ens acompanyi en aquest camí, que vam començar molt anys enrere, per esdevenir una empresa lider en el seu sector, compromesa amb la retenció del seu capital humà i el creixement professional i personal dels seus treballadors. Interessats enviar cv actualitzat a briera@rarsa.es

  Contacte:

  briera@rarsa.es
 • Operari electricitat i fontaneria 18/10/17

  Requeriments/Descripció:

  Empresa de Blanes necessita operari per instal.lacions d'electricitat i fontaneria. Interessats trucar o enviar mail.

  Contacte:

  972330660 info@gironesirodes.com
 • Necessitem operari (Electricitat, fontaneria i calefacció) 17/10/17

  Requeriments/Descripció:

  Empresa situada a Arbúcies (Girona), precisa incorporar operari per instal·lacions de electricitat, fontaneria i calefacció. Es necessari tenir carnet de conduir. Incorporació inmediata.Interessats truqueu o envieu e-mail

  Contacte:

  instsalvans@gmail.com 619424450, 619424470
 • Lampista oficial 1ª 06/10/17

  Requeriments/Descripció:

  Lampista oficial 1ª amb coneixements de maquinaria d'hostaleria per realitzar tasques d' instal·lacions i muntatges, posada en marxa, reparacions i manteniments. És imprescindible tenir carnet de conduir. Català i castellà parlat i escrit correctament. S'ofereix feina estable a jornada completa i sou segons valua.

  Contacte:

  info@generalhostelerafds.com
 • Operari per instal.lacions electricitat - gas - clima 28/09/17

  Requeriments/Descripció:

  Es necessita la incorporació d'un operari amb domini de les instal.lacions d'electricitat, clima i gas natural. El candidat s'incorporarà a una empresa que es dedica a aquestes instal.lacions i al manteniment de les mateixes. Treballem per Iberdrola i som servei tècnic de Mapfre. Telèfon de contacte: 972 31 43 42

  Contacte:

  info@tecnoenergi.com
 • LAMPISTA OF. 1A 30/08/17

  Requeriments/Descripció:

  ES NECESSITA LAMPISTA OF. 1A AMB EXPERIÈNCIA DEMOSTRABLE I AMPLIS CONEIXEMENTS D'ELECTRICITAT, FONTANERIA, CLIMATITZACIÓ, PER REALITZAR INSTAL·LACIONS, MANTENIMENTS I AVARIES. S'OFEREIX LLOC DE TREBALL ESTABLE AMB BONES CONDICIONS DE TREBALL I BON AMBIENT. ÉS NECESSARI DISPOSAR DE CARNET DE CONDUIR.

  Contacte:

  628064994 - info@instalacionspous.com
 • OPERARI: GAS-ELECTRICITAT 16/08/17

  Requeriments/Descripció:

  Empresa de lampisteria, situada a S.Feliu de Guíxols, precisa incorporar operari per instal·lacions de gas, calefacció, electricitat,...Imprescindible tenir experiència i carnet de conduir.Incorporació inmediata.Interessats truqueu o envieu e-mail

  Contacte:

  647.598.877 montse@climagas.cat
 • FRIGORISTA 16/08/17

  Requeriments/Descripció:

  EMPRESA UBICADA A GIRONA CERCA FRIGORISTA AMB EXPÈRIENCIA EN EL SECTOR. INCORPORACIÓ INMEDIATA, FEINA ESTABLE. INTERESSATS ENVIAR CURRICULUM A m.morales@frinco.com (Modest)

  Contacte:

  MODEST MORALES 635634498
 • Instal·lador/a de Gas 16/08/17

  Requeriments/Descripció:

  Rarsa és una empresa especialitzada amb operativa de gas que disposa de 3 oficines a Catalunya. Per la nostra oficina situada a Llambilles precisem incorporar un/a Instal·lador/a de Gas, preferiblement amb carnet IG. Imprescindible experiència amb soldadura. S'ofereix incorporació en una empresa amb 50 anys d'història, que ofereix estabilitat i progressió professional. El salari es comentarà a l'entrevista en funció del perfil del candidat/a. Transport i dietes a càrrec de l'empresa.

  Contacte:

  briera@rarsa.es
 • FRIGORISTA 26/07/17

  Requeriments/Descripció:

  Empresa ubicada a la provincia de Girona, dedicada al sector de l'hostaleria necessita incorporar un oficial de 1a frigorista amb coneixements de maquinaria d'hostaleria per realitzar tasques d' instal·lacions i muntatges, posada en marxa, reparacions i manteniments. Es valorarà el disposar del carnet de manipuladors de gas fluorat i la formació en prevenció de riscos laborals. Es imprescindible tenir carnet de conduir. S'ofereix feina estable a jornada completa i sou segons conveni.

  Contacte:

  info@generalhostelerafds.com
 • Inspectores Gas (PAD-2) 21/06/17

  Requeriments/Descripció:

  A la provincia de Girona, busquem técnics que dispossin de carnet PAD-2. Les tasques a realizará serien les inspeccions periòdiques de gas indicades per normativa vigent. Contractació directe per empresa i posició estable. Tenim 4 vacants per expansió a la zona.

  Contacte:

  93 413 92 00 - cpablo@elecnor.es
 • OPERARI AMB EXPÈRIENCIA 20/06/17

  Requeriments/Descripció:

  OPERARI AMB EXPÈRIENCIA Requeriments/Descripció: EMPRESA UBICADA A GIRONA, PRECISA OPERARI AMB EXPÈRIENCIA EN EL SECTOR (LLUM,AIGUA,CALEFACCIÓ, ETC..). INCORPORACIÓ INMEDIATA A LA PLANTILLA; INTERESSATS TRUCAR O ENVIAR CURRICULUM A Jordi Gros Contacte: Contacte: 607 90 64 22 jordigros@mirgi.com

  Contacte:

  Contacte: 607 90 64 22 jordigros@mirgi.com
 • LAMPISTA 20/06/17

  Requeriments/Descripció:

  ES NECESSITA LAMPISTA AMB EXPERIÈNCIA DEMOSTRABLE PER A REALITZAR TASQUES D'INSTAL·LACIONS D'ELECTRICITAT, D'AIGUA, DE GAS, CLIMATITZACIÓ, ENTRE ALTRES. CAL DISPOSAR DE CARNET DE CONDUIR. S'OFEREIX FEINA ESTABLE I BONES CONDICIONS DE TREBALL. PODEU CONTACTAR AL: 628064994 - info@instalacionspous.com

  Contacte:

  628064994 - info@instalacionspous.com
 • FRIGORISTA 19/06/17

  Requeriments/Descripció:

  EMPRESA UBICADA A GIRONA CIUTAT CERCA FRIGORISTA AMB EXPÈRIENCIA EN EL SECTOR. INCORPORACIÓ IMMEDIATA, FEINA ESTABLE. INTERESSATS ENVIAR CURRÍCULUM A Jordi Gros Contacte: JORDI. 607 90 64 22. 972 24 90 44 jordigros@mirgi.com

  Contacte:

  JORDI. 607 90 64 22. 972 24 90 44 jordigros@mirgi.com
 • INSTAL.LADOR MAQUINES HOSTELERIA 15/06/17

  Requeriments/Descripció:

  Estem buscant un instal.lador de màquines per hosteleria a la zona de La Garrotxa

  Contacte:

  dolors@visaequipaments.cat
 • Enginyer tècnic per a PROPA DOMESTIC INDUSTRIAL RARSA 13/06/17

  Requeriments/Descripció:

  Estem buscant un enginyer técnic per a cap de la Delegació de Girona. Les seves tasques principals seran la gestió d'equips, la coordianció dels treballs i l'encarregat de gestionar treballs amb les companyies distribuidores. Incorporació: Inmediata

  Contacte:

  972468166, JGARRIDO@RARSA.ES
 • OPERARI AIGUA-ELECTRICITAT 09/06/17

  Requeriments/Descripció:

  Empresa de lampisteria general situada a Girona ciutat, precisa operari per a instal.lacions i reparacions en aigua, electricitat,gas, calefaccio... Imprescindible tenir experiencia i carnet de conduir. Oferim contracte indefinit.

  Contacte:

  ROSER@TURASCP.CAT
 • Necessitem un electricista 08/06/17

  Requeriments/Descripció:

  Necessitem un electricista amb Carnet per realitzar obres d'Energia Solar, revisions i manteniments. Sobretot viure a prop de la Bisbal d'Empordà. Enviar curriculum a info@greenelectric.cat

  Contacte:

  Tel. 620246317
 • Inspectores Gas 18/05/17

  Requeriments/Descripció:

  Importante empresa del sector industrial busca incorporar auxiliares técnicos para realización de inspecciones periódicas de instalaciones de gas. Necesidad de incorporar a 4 operarios. Residente provincia Girona. Disponer Carné PAD 1-2 vigente.

  Contacte:

  93 413 92 00
 • FRIGORISTA 18/05/17

  Requeriments/Descripció:

  Empresa ubicada a Blanes necessita incorporar frigorista per realitzar muntatges i reparacions de tot tipus d'equips i cambres frigorífiques, refrigeració comercial i equipament d'hosteleria.

  Contacte:

  eduard@serfred.es / 686 345 218
 • OFICIAL 1ERA 12/05/17

  Requeriments/Descripció:

  Empresa de Girona amb més de vint anys en el sector, necessita incorporar OPERARI OFICIAL 1ERA amb experiència en el sector elèctric, aigua, calefacció, gas... Feina estable i incorporació inmediata. Interessats enviar CV a isern@isernis.com.

  Contacte:

  isern@isernis.com Mòbil 607197979
 • Frigorista i/o mecanic de maquinaria hostaleria 27/04/17

  Requeriments/Descripció:

  Precisem incorporar un Frigorista a la nostra plantilla. Experiencia demostrable. Es valorarà coneixements en les diferents especialitats: maquinaria d'hostaleria, fred industrial i climatització. S'ofereix feina estable. Interessats posar-se en contacte amb nosaltres per mail, admin@fredclima.com, o per telefon al 647754818

  Contacte:

  6477544818
Cercador Instal·ladors
Cercador
de morositat
Col·laboradors:
HORARI
D'OFICINES
HIVERN
De dilluns a divendres
9 a 14 i de 16 a 19h
ESTIU
Del 23 de juny al 10 de setembre
8 a 15h
NADAL
Del 24 de desembre al 5 de gener
8 a 15h
VACANCES
De l'1 al 15 d'agost

GREMI D'INSTAL·LADORS DE GIRONA
Oficines: Tel. 972 21 35 66 - Fax 972 22 47 04
Formació: Tel. 972 41 26 15 - Fax 972 224 704
C. Cartellà, 8-12 - 17007 Girona (Sector Industrial de Domeny)
info@elgremi.cat Avís legal
iglésiesassociats