Borsa de treball

En pots fer arribar el teu currículum i l'inclourem a la base de dades de treballadors disponibles

Ofertes de treball disponibles

 • L'EMPRESA CAFETEC DE BANYOLES CERCA TREBALLADOR 22/03/17

  Requeriments/Descripció:

  L'EMPRESA CAFETEC DE BANYOLES CERCA LAMPISTA AMB EXPERIÈNCIA EN FRED COMERCIAL I CLIMATITZACIÓ. S'OFEREIX FEINA ESTABLE I CONTINUADA, INCORPORACIÓ IMMEDIATA. INTERESSATS, truqueu o envieu e-mail.

  Contacte:

  649948373, tena@cafetec.com
 • Tècnic administratiu 16/03/17

  Requeriments/Descripció:

  Servei Tècnic clima i calefacció necesita incorporar tècnic/a administratiu/va amb experiencia en organització i programació de rutes de tècnics, recanvis, pressupostos. Es requereixen coneixements tècnics del sector calefacció i/o climatització. INCORPORACIÓ IMMEDIATA. JORNADA COMPLETA Interessats enviar CV per e-mail.

  Contacte:

  Elena 972402291 info@narcisvilasat.com
 • AJUDANT D'ELECTRICISTA I/O OFICIAL DE TERCERA 13/03/17

  Requeriments/Descripció:

  Empresa dedicada a instal·lacions elèctriques industrials cerca ajudant d’electricista i/o oficial de tercera per treballar en indústria i fer tasques d’instal·lació de safata i cablejat. Imprescindible ganes de treballar. Incorporació immediata.

  Contacte:

  instalacionesintamivan@gmail.com 646141240
 • LAMPISTA 09/03/17

  Requeriments/Descripció:

  EMPRESA UBICADA A LA COMARCA DE LA SELVA BUSCA OFICIAL 1ª, AMB AMPLIA EXPERIÈNCIA EN TOTA MENA D'INSTAL·LACIONS I REPARACIONS EN HABITATGES. FEINA ESTABLE. INCORPORACIÓ IMMEDIATA.

  Contacte:

  inspuig@gmail.com
 • ELECTRICISTA 07/03/17

  Requeriments/Descripció:

  Empresa ubicada a Olot necessita incorporar electricista per a reparacions i manteniment d'instal·lacions. Es requereix estudis en Formació Professional o similar. Valorable experiència en el sector de treball. Imprescindible permís de conduir. Interessats envieu currículum vitae.

  Contacte:

  freinco@freinco.com
 • FRIGORISTA 07/03/17

  Requeriments/Descripció:

  Empresa ubicada a Olot necessita incorporar frigorista per a reparacions i manteniment d'instal·lacions. Interessats envieu currículum vitae.

  Contacte:

  freinco@freinco.com
 • FRIGORISTA 07/03/17

  Requeriments/Descripció:

  EMPRESA UBICADA A GIRONA CERCA FRIGORISTA AMB EXPÈRIENCIA EN EL SECTOR. INCORPORACIÓ INMEDIATA, FEINA ESTABLE. INTERESSATS ENVIAR CURRICULUM A Jordi Gros

  Contacte:

  JORDI. 607 90 64 22. 972 24 90 44 jordigros@mirgi.com
 • OPERARI AMB EXPÈRIENCIA 06/03/17

  Requeriments/Descripció:

  EMPRESA UBICADA A GIRONA, PRECISA OPERARI AMB EXPÈRIENCIA EN EL SECTOR (LLUM,AIGUA,CALEFACCIÓ, ETC..). INCORPORACIÓ INMEDIATA A LA PLANTILLA; FEINA ESTABLE. INTERESSATS TRUCAR O ENVIAR CURRICULUM A Jordi Gros

  Contacte:

  Contacte: 607 90 64 22 jordigros@mirgi.com
 • ES NECESSITA OFICIAL / AJUDANT ELECTRICISTA 01/03/17

  Requeriments/Descripció:

  Empresa dedicada a les instal·lacions elèctriques de la Garrotxa necessita oficial i/o ajudant per a realitzar tasques instal·lacions de safates i cablejat, substitució de lluminàries, instal·lacions de quadres elèctrics... Es requereix formació de grau mitjà o superior en electricitat o experiència en el camp de l'electricitat. Imprescindible carnet de conduir. Incorporació immediata.

  Contacte:

  659922862/972271128
 • Es necessita aprenent o peó per a instal·lacions elèctriques industrials 02/02/17

  Requeriments/Descripció:

  Es necessita peó o aprenent jove per a instal·lacions elèctriques industrials per acompanyar operari de primera en obra. Les tasques previstes van des de la instal·lació de safates per a cablejat, cablejat elèctric, connexió de maquinària i quadres elèctrics, mecanització de cables elèctrics, instal·lació de sistemes d'enllumenat led, entre d'altres. Es recomanable una formació nivell cicle formatiu de grau mitjà o superior en electricitat. En cas contrari, seria necessari un mínim de 1 any d'experiència en el camp de l'electricitat industrial. Incorporació immediata.

  Contacte:

  joel.rigau@santdalmai.net, 689693704
 • OFICIAL I AJUDANT/PEO 26/01/17

  Requeriments/Descripció:

  EMPRESA INSTAL·LADORA de la GARROTXA CERCA UN OFICIAL I UN AJUDANT DE LLAUNERIA I CALEFACCIÓ. ES VALORARAN ESTUDIS I EXPERIÈNCIA. INCORPORACIÓ IMMEDIATA A LA PLANTILLA de l'EMPRESA.

  Contacte:

  marme26@hotmail.com/ 686.64.62.42
 • FRIGORISTA-CLIMATITZADOR 27/12/16

  Requeriments/Descripció:

  EMPRESA UBICADA A GIRONA CERCA FRIGORISTA AMB EXPÈRIENCIA EN EL SECTOR. INCORPORACIÓ A LA PLANTILLA, FEINA ESTABLE. INTERESSATS ENVIAR CURRICULUM A: jordigros@mirgi.com Contacte: 607 90 64 22

  Contacte:

  jordigros@mirgi.com 607 90 64 22
 • OPERARI INSTAL·LADOR 19/12/16

  Requeriments/Descripció:

  Busquem operari per a execució d'instal·lacions d'aigua, electricitat, gas, sanejament, calefacció, climatització, etc. Treballs en obra nova, reforma i particulars. Mínim 5 anys d'experiència i disponibilitat per incorporació immediata.

  Contacte:

  Jordi Masó - 679 388 382 // jmaso@masojuando.com
 • Electricista per fer instal·lacions a la indústria 25/11/16

  Requeriments/Descripció:

  La seva feina serà posar safates, tubs i cables per l'enllumenat, receptors de potència, de detecció, mesura i control, connectant tant aquests receptors com els quadres elèctriques i de control que els comanden. Es tindrà molt en compte si es te al menys 2 anys i no més de 5 d'experiència en aquest tipus de instal·lacions i una formació a nivell de Cicle formatiu de grau mitjà o superior en instal·lacions i sistemes elèctrics.

  Contacte:

  Joan Vidal - Mòb. 600924738 - e-mail: joan.vidal@aetech.biz
 • NECESSITEM OPERARI LAMPISTA URGENT 11/11/16

  Requeriments/Descripció:

  Els requisits que demanen són: Tenir les titulacions de grau mitjà o superior, tenir els cursos de prevenció de riscos, carnet de cotxe i una mínima experiència d'un any en l'ofici. La disponibilitat hauria de ser inmediata i sobretot amb moltes ganes de treballar. Per més informació us podeu posar en contacta amb nosaltres mitjançant e-mail o pel telèfon.

  Contacte:

  972798912 info@imse.es
 • Lampista 02/11/16

  Requeriments/Descripció:

  Necessitem lampista amb experiencia i resolutiu per tot tipus de feines: Instal·lacions, reparacions, manteniments. Zona de l'Escala

  Contacte:

  xavier@instament.com
 • FRIGORISTA 02/11/16

  Requeriments/Descripció:

  EMPRESA UBICADA A GIRONA CERCA FRIGORISTA AMB EXPÈRIENCIA EN EL SECTOR. INTERESSATS ENVIAR CURRICULUM A: jordigros@mirgi.com

  Contacte:

  607 90 64 22
 • Operari frigorista i climatització 26/10/16

  Requeriments/Descripció:

  Necessitem incorporar a la plantilla un operari frigorista i de climtatizació. Feina estable. Imprescindible experiencia demostrada. Interessats envieu currículum vitae.

  Contacte:

  igilr@fredirfa.com
 • OFICIAL 1ª LAMPISTA 13/10/16

  Requeriments/Descripció:

  EMPRESA DE LA BISBAL D'EMPORDÀ. CERQUEM UN LAMPISTA AMB MINIM UNS 10 ANYS D'EXPERIENCIA, PER FER INSTAL·LACIONS EN GENERAL TAN EN OBRES NOVES COM A PARTICULARS. INTERESSATS CONTACTAR PER TELF. 972640005 O PER CORREU ELECTRONIC.

  Contacte:

  info@instalgonzalez.com
 • Administrativa/comptable per empresa instal·ladora 10/10/16

  Requeriments/Descripció:

  Empresa de Girona busca incorporar immediat administrativa/comptable amb experiència Es valorarà experiència Edat 25-38

  Contacte:

  info@narcisvilasat.com
 • Ajudant de lampista 03/10/16

  Requeriments/Descripció:

  Busquem noi/a jove per aprenent de lampista (electricitat, gas, aigua, calefacció...)

  Contacte:

  jesus.daisa@gmail.com
 • ES BUSCA PERSONAS PER FER DE TECNIC-COMERCIAL DE PRODUCTES DE SEGURETAT , TELECOMUNICACIONS I INTERNET 27/09/16

  Requeriments/Descripció:

  Es buscan personas per fer de tecnic i comercial per productes de seguretat : alarmas , videovigilancia, control d'accesos i precensia, telecomunicacions , internet, per la zona Girones, BaiX Emporda , Pla Estany. Garrotxa , Ripolles , Cerdanya i La Selva

  Contacte:

  609768192 faspero@seguridad8x8.com
 • OPERARI AIGUA-ELECTRICITAT 13/09/16

  Requeriments/Descripció:

  Empresa de Girona capital precisa OPERARI per a instal.lacions i reparacions d'electricitat i aigua DOMESTIC. Reparacions en general d'habitatges tant d'aigua com de electricitat i esporadicament obra nova. Persona dinamica, resolutiva, honesta i amb ganes de treballar. Envieu curriculum a roser@turascp.cat

  Contacte:

  ROSER@TURASCP.CAT
 • Lampista muntador/a 13/09/16

  Requeriments/Descripció:

  Manteniment preventiu i correctiu instal·lacions titularitat municipal. Treballs de nova instal·lació d'aigua, baixa tensió, telecomunicacions i desguassos. Suport tècnic a les empreses de manteniment. Assistència manteniment preventiu instal·lacións. Redacció butlletins instal·lacions. Llibre manteniment edificis. Nivell formatiu: GM/FP1 Requisits: estar en possessió del carnet d'instal·lador/a que com a mínim ha de ser bàsic. Ha d'estar inscrit/a l'oficina de l'atur. Contracte laboral temporal màxim 3 mesos al 50% de la jornada

  Contacte:

  972613100 organitzacio-rh@palafrugell.cat
 • Frigorista i/o mecanic de maquinaria hostaleria 12/07/16

  Requeriments/Descripció:

  URGENT! Necessitem incorporar un frigorista i/o mecànic de maquinaria hostaleria. Interessats contactar amb nosaltres admin@fredclima.com 647754818

  Contacte:

  647754818
 • OPERARI/OFICIAL 12/07/16

  Requeriments/Descripció:

  Empresa Garrotxa, cerca operari amb qualificació mitjana/alta, per incorporació inmediata i temporal, per fer tot tipus de instal·lacions i reparacions fontaneria. Interesats enviar curriculum.

  Contacte:

  marme26@hotmail.com
 • Mantenidor/repardor de calderes 10/06/16

  Requeriments/Descripció:

  Precisem tècnic mantenidor i reparador de calderes de gas. Per a actuacions per a tota la provincia de Girona. Preferiblement amb carnet de gas, APMR,.... tot i que no imprescindible amb certa experiencia. Enviar currículum per email a contaimg@hotmail.com. Incorporació inmediata.

  Contacte:

  contaimg@hotmail.com
 • MANTENIDOR CALDERES DE GAS 31/05/16

  Requeriments/Descripció:

  Cerquem per incorporació inmediata, tècnic mecànic de calderes de gas. Pensem en una persona amb experiència en reparació de calderes murals de gas, per fer-se càrrec de les tasques associades al servei de V.A. de una Cia. de gas a nivell nacional, La nostra zona d'actuació és principalment Alt Empordà. Preferiblement amb formació IGB, PAD1/2, APMR. (No imprescindible, amb formació a càrrec de la empresa) Envieu C.V. a pmiquel@e-i-c.net

  Contacte:

  pmiquel@e-i-c.net 972505230
 • LAMPISTA EN GENERAL 31/05/16

  Requeriments/Descripció:

  Cerquem una persona amb experiència, que estigui capacitada per a treballar amb iniciativa, aportant solucions, en el sector de les instal·lacions. Les tasques a desenvolupar son en instal·lacions de gas, elèctriques, aigua, etc. La oferta es per a feina continua, amb contracte fix.

  Contacte:

  pmiquel@e-i-c.net 972505230
 • FRIGORISTA 12/05/16

  Requeriments/Descripció:

  Es necessita frigorista per a empresa de refrigeració. Interessats enviar CV.

  Contacte:

  info@instafred.com
 • Tècnic fred industrial i climatització. 31/03/16

  Requeriments/Descripció:

  Necessitaríem tècnic en fred industrial i climatització. Oficial primera o segona.

  Contacte:

  972215458 natalia@vilar-refrigeracio.com
 • Frigorista maquines hosteleria 12/02/16

  Requeriments/Descripció:

  Necessitem incorporar tècnic en màquines d'hosteleria o frigorista

  Contacte:

  972265846 info@visaequipaments.cat
 • Un electricista per fer treballs d’obra pública 01/02/16

  Requeriments/Descripció:

  Cerquem: • Un electricista per fer treballs d’obra pública. En aquest les tasques serien de reparació de defectes d’enllumenat púbic. • La situació ideal seria que tingués experiència (com a mínim que no sigui la primera vegada que va aquestes feines. • D’entrada, que tingui com a màxim uns 45 anys (a ser possible més jove) • La durada de la feina seria d’uns 6 mesos amb possibilitats segons vàlua i necessitats de treball de prorrogar el termini

  Contacte:

  j.planella@simsa.cat
Cercador Instal·ladors
Cercador
de morositat
Col·laboradors:
HIVERN
De dilluns a divendres
9 a 14 i de 16 a 19h
ESTIU
Del 23 de juny al 8 de setembre
8 a 15h
VACANCES
De l'1 al 15 d'agost

GREMI D'INSTAL·LADORS DE GIRONA
Oficines: Tel. 972 21 35 66 - Fax 972 22 47 04
Formació: Tel. 972 41 26 15 - Fax 972 224 704
C. Cartellà, 8-12 - 17007 Girona (Sector Industrial de Domeny)
info@elgremi.cat Avís legal
iglésiesassociats