Borsa de treball

Envia'ns el teu currículum i aquest serà publicat a la borsa de treball de la nostra pàgina web on les empreses agremiades podran visualitzar-lo

Ofertes de treball disponibles

 • TECNIC PER GESTIO D'OBRES E INST. 13/11/18

  Requeriments/Descripció:

  Ens interesa incorporar a la nostre plantilla tècnic per responsabilitzar-se de les instal·lacions de nova ejecució. Incorporació inmediata. Preferentment amb titulació d'enginyer técnic o industrial.

  Contacte:

  coll@terundar.com
 • Tècnic maquines hosteleria 30/10/18

  Requeriments/Descripció:

  Necessitem incorporar en plantilla un tècnic per instal.lar i reparar maquinaria d'hosteleria

  Contacte:

  dolors@visaequipaments.cat
 • Operari manteniment clima 24/09/18

  Requeriments/Descripció:

  Operari de 1ª/2ª ó 3ª per tasques de manteniment correctiu i preventiu de climatització, ACS, Calefacció i seguiment de instal·lacions per edificis.

  Contacte:

  972 224610 coll@terundar.com
 • Urgent lampista 24/09/18

  Requeriments/Descripció:

  Es necessita lampista amb experiència en instal·lacions , reparacions i avaries (electricitat, aigua, gas, climatització). Contracte fix, bones condicions i ambient de treball. Es demana compromís amb la feina i responsabilitat.

  Contacte:

  nuri@instersl.com
 • DOBLE OFERTA DE FEINA: LAMPISTA OFICIAL DE PRIMERA I APRENENT 31/08/18

  Requeriments/Descripció:

  Es busca un LAMPISTA OFICIAL DE PRIMERA I UN APRENENT amb nocions de lampisteria, per treballar a jornada completa. Es requereix parlar català i castellà i tenir carnet de conduir. Incorporació immediata.

  Contacte:

  inspirineus@hotmail.com / 972470222 / 609573591
 • AJUDANT ELECTRICISTA 30/08/18

  Requeriments/Descripció:

  Necessitem incorporar a la nostra plantilla un ajudant d'electricista que tingui nocions d'electricitat o que hagi treballat o estigui treballant en tasques similars. Oferim contracte a jornada completa, estabilitat laboral, formació a càrrec de l'empresa. Estem cercant una persona de Salt o rodalies.

  Contacte:

  instalcutrina@gmail.com
 • LAMPISTA 27/08/18

  Requeriments/Descripció:

  Es necessita lampista amb experiència en instal·lacions noves, reparacions i avaries (electricitat, aigua, gas, climatització, automatismes). Contracte fix, bones condicions i ambient de treball. Es demana responsabilitat, compromís amb la feina i ganes d'aprendre.

  Contacte:

  info@instalacionspous.com
 • TÈCNIC INSTAL.LADOR 31/07/18

  Requeriments/Descripció:

  És busca Tècnic instal.lador per reparacions i manteniments de gas amb carnet de gas C i APMR . Coneixements de instal.lació de calderes i aires acondicionat . Preferiblement de la zona de Blanes , lloret i/o rodalies .

  Contacte:

  686526727 / carme@imarsl.com
 • OPERARI MECÀNIC DE CALDERES 30/07/18

  Requeriments/Descripció:

  Operari amb experiència per fer el manteniment i reparacions en calderes de gas i gasoil per la producció d’aigua calenta sanitaria i calefaccció. (principalment calderes murals de gas, de condensació de les marques BAXI ROCA, VIESSMANN i DE DIETRICH i calderes de gas/gasoil de peu amb cremadors TECNO, BALTUR, CRONO, MONARCH WEISHAUPT). Es busca un persona seria, amb bona presència, i respecte pel client. Tindrà una furgoneta-taller equipada amb les eines i recanvis per poder solventar les avaries que li siguin assignades des del primer dia. Es valorarà experiència en manteniments i reparacions de màquines d’aire condicionat tipus split, VRV, refredadores, climatitzadors...  Enviar currículum a: xpujadas@aiterm.com o contactar telefònicament.

  Contacte:

  607497979
 • OFICIAL LAMPISTERIA 19/07/18

  Requeriments/Descripció:

  Necessitem incorporar un oficial de lampistería amb experiencia amb electricitat, calefacció i aigua per empresa de Cassà de la Selva. S'ofereix contracte fix i sou a convenir. Interessats trucar al 972460860 o enviar correu a ica@sitelcon.com

  Contacte:

  972460860 ica@sitelcon.com
 • Frigorista maquines hosteleria 19/07/18

  Requeriments/Descripció:

  Necessitem incorporar un tècnic a la nostra empresa Ens dediquem a la venda i reparació de maquinaria d'hosteleria

  Contacte:

  dolors@visaequipaments.cat
 • Es busca Instal·lador Reparador 18/07/18

  Requeriments/Descripció:

  Es busca persona amb capacitat per reparar i muntar fred industrial i comercial. Es busca persona amb capacitat per muntar i reparar aire condicionat. Es busca persona amb capacitat per reparar e instal·lar maquinaria d'hostaleria. Es busca persona amb capacitat per muntar i reparar calderes de gas, llum i aigua. LLORCLIMA, SL

  Contacte:

  667519291
 • OFICIAL LAMPISTA 04/07/18

  Requeriments/Descripció:

  Necessitem incorporar amb urgència DOS OFICIALS de lampisteria amb experiència en climatització, calefacció i aigua per a feina fixe en indústria de la Garrotxa. S'ofereix contracte de prova de mig any amb opció a fixe. Sou a convenir segons experiència demostrada.

  Contacte:

  972262165 worksite@lotei.net
 • TÈCNIC REPARACIÓ D'ELECTRODOMÈSTICS 04/07/18

  Requeriments/Descripció:

  Necessitem 1 tècnic de reparació d'electrodomèstics per botiga i empresa instal·ladora a la Bisbal d'Empordà (Girona). Per més informació truqueu al telf. 972640005 o per correu electrònic a: info@instalgonzalez.com.

  Contacte:

  972640005/ info@instalgonzalez.com
 • OFICIAL LAMPISTERIA 04/07/18

  Requeriments/Descripció:

  Necessitem 1 Oficial de lampisteria per empresa de La Bisbal d'Empordà. Per mes informació al telf. 972640005 o per correu electrònic.

  Contacte:

  972640005/ info@instalgonzalez.com
 • Necessitem lampista oficial i ajudant 13/06/18

  Requeriments/Descripció:

  Contacte:

  Narcis Company - 972581279 - info@jornar.com
 • Electricista 15/05/18

  Requeriments/Descripció:

  Instal·lacions Jovid és una empresa de l'Alt Empordà amb més de 30 anys d'experiència en el sector i en constant creixement. Per això, cerquem electricistes per a realitzar manteniments i reformes de supermercats a tota la província de Girona. Oferim contracte temporal amb perspectives de passar a indefinit. Possibilitats de formació i de promoció dins l'empresa. 40h/setm. horari partit. Imprescindible disponibilitat per a treballar algunes nits i/o caps de setmana quan les circumstàncies ho requereixin. Molt valorable experiència en el sector o títol de F.P. en electricitat.

  Contacte:

  ester@instaljovid.com Telf.: 972 547 128
 • INSTAL·LADORS OFICIAL 1ª 10/05/18

  Requeriments/Descripció:

  IMEC Instal·lacions busca oficials de 1ª per a incorporar a la seva plantilla: tuberos, soldadors, electricistes, muntadors i especialistes en electromecànica. S'ofereix contracte de prova d'1 any. Sou a convenir segons aptituds i capacitats. Podeu enviar el currículums a clopez@imecgirona o portar-los en mà al C/ de la Riera Garrap num. 17, Girona.

  Contacte:

  clopez@imecgirona.com - 972 20 74 86
 • Tecnic 25/04/18

  Requeriments/Descripció:

  Visa equipaments necessita incorporar un tècnic en plantilla , per treballar a la zona de la Garrotxa. Es valorarà experiencia en maquines d' hosteleria , fred i electricitat Interessats trucar al 972 26 58 46 ò enviar mail a dolors@visaequipaments.cat

  Contacte:

  dolors@visaequipaments.cat
 • Busquem lampista 25/04/18

  Requeriments/Descripció:

  Hola estem buscant lampista per incorporació inmediata, per treballar a la zona de la bisbal i comarca, amb experiencia, per treballs en obra nova i reformes.

  Contacte:

  626247540, electricaempordasl@gmail.com
 • Frigorista i/o mecanic de maquinaria hostaleria 16/03/18

  Requeriments/Descripció:

  Fredclima necessita incorporar a la seva plantilla un mecànic de Fred industrial i hostaleria. REQUISITS: -EXPERIÈNCIA MÍNIMA DE 2 ANYS. -CARNET DE GASOS FLUORATS -CARNET DE CONDUIR -INCORPORACIÓ IMMEDIATA -LLOC DE FEINA ESTABLE. Interessats enviar CV per correu electrònic o trucar al 647754818 / 972179555

  Contacte:

  admin@fredclima.com
 • TÈCNIC-COMERCIAL PER GIRONA 14/03/18

  Requeriments/Descripció:

  Requisits: - Edat: 25-45 anys - Estudis: Grau superior o estudis universitaris - Carnet de Conduir B - Resident a Girona o rodalies - Català - Castellà - Caràcter comercial - Bona presència - Es valorarà experiència Oferim: - Sou: 23.000 € bruts anuals més incentius - Treballar i formar-se amb marques líders en el sector - Cartera de clients - Treball en equip - Una empresa de més de 40 anys en el sector - Vehicle, telèfon, ordinador portàtil…. - Possibilitat de promoció Imprescindible enviar CV amb foto actual via correu electrònic.

  Contacte:

  rrhh@calygas.es
 • OFICIAL 1A/2A 14/03/18

  Requeriments/Descripció:

  Necessitem operari amb experiència en instal•lacions en general tant per obra nova com reformes. Feina estable. Sou segons conveni. Interessats enviar currículum.

  Contacte:

  972487664 - info@instaleg.cat
 • Instal.lador oficial lampisteria en general. 14/02/18

  Requeriments/Descripció:

  Reparacions i muntatges de llum, aigua, gas, aire acondicionat i calefaccio. Bona presencia, confiança i ganes de treballar.

  Contacte:

  Jaume 678725185 info@jaumeborrego.es
 • Operari 13/02/18

  Requeriments/Descripció:

  Es necessita operari amb experiència en climatització o fred industrial per incorporar a la plantilla. Feina estable. Sou segons vàlua. Interessats enviar currículum a igilr@fredirfa.com

  Contacte:

  igilr@fredirfa.com
 • OFICIAL DE 3ERA 02/02/18

  Requeriments/Descripció:

  ES NECESSITA TREBALLADOR AMB GANES D'APRENDRE PER AJUDAR EN FEINES D'ELECTRICITAT, LLUM, AIGUA, CALEFACCIO I A.C. ES VALORARÀ EXPERIÈNCIA I GANES DE TREBALLAR.

  Contacte:

  972241247
 • LAMPISTA AMB EXPERIÈNCIA 22/01/18

  Requeriments/Descripció:

  ES NECESSITA LAMPISTA OF. 1A AMB EXPERIÈNCIA DEMOSTRABLE I AMPLIS CONEIXEMENTS D'ELECTRICITAT, FONTANERIA, CLIMATITZACIÓ, PER REALITZAR INSTAL·LACIONS, MANTENIMENTS I AVARIES. S'OFEREIX LLOC DE TREBALL ESTABLE AMB BONES CONDICIONS DE TREBALL I BON AMBIENT. ÉS NECESSARI DISPOSAR DE CARNET DE CONDUIR.

  Contacte:

  628064994 - info@instalacionspous.com
 • ES BUSCA OPERARI OFICIAL DE 1a AMB EXPERIÈNCIA 10/01/18

  Requeriments/Descripció:

  Es busca operari oficial de 1a amb experiència de lampisteria (gas, electricictat, fontaneria, calefacció i climatització) Amb carnet de conduir. Incorporació immediata.

  Contacte:

  Telf. 649 964 677 / info.irmgirona@gmail.com
 • Reparador mantenidor climatització i calderes 11/12/17

  Requeriments/Descripció:

  Seleccionem per poder incorporar a la nostra empresa a tècnic/similar amb experiència en reparacions i manteniment d'A.C. i calderes. Es valorarà que es tinguin els carnets pertinents.

  Contacte:

  info@narcisvilasat.com, 972402291
 • Electromecànic manteniment sector indústria 28/11/17

  Requeriments/Descripció:

  Electromecànic de manteniment industrial Revisió instal·lacions i maquinària empresa indústria sector alimentació Detecció i resolución d'averies Coneixements de mecánica, electricitat industrial, hidràulic i pneumàtic Valorable CFGM Mecánica/ Electromecànica Nº llocs de treball : 4 Lloc de feina: Riudellots de la Selva Persones interessades enviar cv a : ocupacio@palamos.cat

  Contacte:

  972 600 380 - ocupacio@palamos.cat
 • Oficial primera electromecànic 28/11/17

  Requeriments/Descripció:

  Oficial Primera electromecànic Instal·lació i muntatge sector residencial i industrial Valorable: Grau Mig i formació en prevenció de riscos laborals Disposar de carnet instal·lador/mantenidor Carnet de conduir i vehicle propi Contracte: obra/indefinit Nº llocs de feina: 3

  Contacte:

  972 600 380 - ocupacio@palamos.cat
 • NECESSITEM OPERARI (peó o aprenent jove) 09/11/17

  Requeriments/Descripció:

  Necessitem operari, peó o aprenent jove amb nocions de lampisteria o amb un mínim d'experiència en instal·lacions d'electricitat, fontaneria i calefacció. Amb ganes d'aprendre i per una incorporació immediata a plantilla d'empresa de Banyoles dedicada a les instal·lacions d'energies renovables, calefacció, fontaneria, electricitat,...

  Contacte:

  626751126 / info@instalacionsjbp.com
 • Inspectors Gas 07/11/17

  Requeriments/Descripció:

  Elecnor, empresa dedicada a les infraestructures, amb més de 50 anys i expansió per tot el món. Tenim un equip humà de més de 12.000 treballadors. Amb una expansió continua. A la tota la provincia de Girona, busquem técnics que dispossin de carnet PAD-2 o IGB. Les tasques a realizará serien les inspeccions periòdiques de gas indicades per normativa vigent. Contractació directe per empresa i posició estable. Posicions amb projecció dintre de la companyia. El motiu de la recerca expansió a la zona i volem formar un equip.

  Contacte:

  cpablo@elecnor.com- 93 413 92 00
Cercador Instal·ladors
Cercador
de morositat
Col·laboradors:
HORARI
D'OFICINES
HIVERN
De dilluns a divendres
9 a 14 i de 16 a 19h
ESTIU
Del 23 de juny al 10 de setembre
8 a 15h
NADAL
Del 24 de desembre al 5 de gener
8 a 15h
VACANCES
De l'1 al 15 d'agost

GREMI D'INSTAL·LADORS DE GIRONA
Oficines: Tel. 972 21 35 66 - Fax 972 22 47 04
Formació: Tel. 972 41 26 15 - Fax 972 224 704
C. Cartellà, 8-12 - 17007 Girona (Sector Industrial de Domeny)
info@elgremi.cat Avís legal
iglésiesassociats